Economia · 30 de Desembre de 2009. 16:02h.

Renfe apuja les tarifes fins a un 6%

Miralles considera que "ens vol fotre la festa del traspàs de Rodalies"

Renfe apuja les tarifes fins a un 6%

Les tarifes pujaran molt per sobre de l'IPC

El consell d’administració de RENFE hagi decidit pujar les tarifes el 2010 per sobre de la inflació: un 6% el preu dels bitllets de rodalies, un 4% l’AVE i trens de llarga distància i un 5% els de mitja distància. El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, considera “escandalós” i ha recordat que “ni les pensions ni els sous dels treballadors tindran un increment similar”.
 
En opinió del dirigent d’EUiA, “en moments de crisi econòmica com els que vivim, que comporten un increment de l’atur i pèrdua del poder adquisitiu dels salaris, s’haurien de congelar el preus dels serveis essencials, com ho són l’aigua, l’electricitat , el gas i el transport públic”. Per a Miralles "sembla que RENFE, amb aquesta injusta pujada de tarifes, ens vol fotre la festa del traspàs de rodalies".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Schumacher, Barcelona, 31/12/2009 - 12:27

Realmente alguin se cree que este traspaso sirve para algo. Solo propaganda barata para que la borregada les vuelva a botar. Demagogia pura para mantenerse en la poltrona

#8 Fran, Llinars, 31/12/2009 - 00:41

No entenc res,d q us queixeu si teniu els preus dls peatges,ferrocatas,metros,busos,els mes cars d´Espanya,apart d q 1 vegada transferides les competencies d rodalies ja podreu baixar els preus,a veure si ho feu.Xoriços tots!!

#7 Josep, Betulo, 30/12/2009 - 21:49

Ens van ofegan..i els botiflers que ens governen , grasos com a porcs,¡ja es hora que els arribi el seu St.Marti ¡¡¡Visca la Terra!! ¡¡Mori el mal Govern!!

#6 VINCENT, BCN, 30/12/2009 - 20:59

Tot es massa escandalos. Els transports tindrien que ser mes economics donç es la vida d'una nacio. Ens hem de poder moure amb llibertat i economia.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/12/2009 - 20:27

No me lo explico.Muchos estaban convencidos de que con el traspaso cecanías iba a ser una Jauja de buenos, bonitos y baratos.
Cuando los del Tripartit enchufen a todos sus
amigos, todo irá mejor.
¿O no? Esperar y ver. Entretanto:pagar.