Publicitat

Salvador Alemany plega després de 20 anys

Relleu a Abertis

Salvador Alemany, en una imatge d'arxiu

El consell d'administració d'Abertis ha aprovat aquest divendres el nomenament de Marcelino Fernández Verdes com a nou president de la companyia en substitució de Salvador Alemany, que deixa l'empresa després de ser-hi vint anys al capdavant. Aquest relleu és conseqüència de “l'èxit” de l'OPA que Hochtief -filial d'ACS- va llançar sobre Abetis.

“La composició del nou consell d'Administració s'adapta a la nova estructura de l'accionariat d'Abertis, amb l'entrada de 10 nous consellers de Hochtief, propietari del 78,79% de les accions de la companyia; i la sortida de cinc consellers dominicals de Criteria Caixa, entre ells el fins avui president d'Abertis, Salvador Alemany”, informa la concessionària en un comunicat. També han presentat la seva renúncia cinc consellers independents, mentre que altres tres es mantenen en el consell d'administració.

El Consell d'Administració d'Abertis ha agraït Salvador Alemany “la gran dedicació, els serveis prestats i la diligència en l'exercici del seu càrrec, desitjant-li una reeixida nova etapa professional”. La companyia destaca que el fins ara president de la concessionària d'autopistes ha impulsat “la recerca de solucions per al finançament de les infraestructures a través de la col·laboració publicoprivada”, i ha treballat a favor “del creixement econòmic, el foment de l'ocupació, la vertebració dels territoris i la unió dels seus ciutadans”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 18/05/2018 - 17:24

¡Que no! ¡que no! Yo sé por lo que ha sido; a este señor le ha dado un yu-yu al enterarse de que el nuevo MHP Torrat, ni pagaba ni piensa pagar las autopistas... y ante un encontronazo institucional con este orate, mejor me las piro.