Publicitat
Economia · 17 de Gener de 2009. 17:37h.

Rajoy vol que el Banc d'Espanya controli 'La Caixa'

Diu que cal despolititzar les caixes

Rajoy vol que el Banc d'Espanya controli 'La Caixa'

Mariano Rajoy

El president del PP, Mariano Rajoy, ha apostat per abordar les modificacions legals necessàries perquè el Banc d'Espanya sigui l'encarregat de supervisar les caixes d'estalvi, a fi de despolititzar aquestes entitats financeres i, en una entrevista a la cadena Ser, ha dit que les grans caixes com a La Caixa o Caja Madrid han d'estar "absolutament allunyades de la política", i sota el control del Banc d'Espanya.

Rajoy ha proposat que el Banc d'Espanya, igual que fa amb els bancs, "tuteli" les caixes d'estalvis, per "allunyar-les de la política" i acabar amb el que ha descrit com a "espectacle poc edificant" de regidors i partits que amb els seus vots polemitzen als seus òrgans de direcció, referint-se a la baralla pel control de Caja Madrid.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 urano, palfafrugell, 18/01/2009 - 21:13

ja seria hora , es una oligarquia com la monarquia , un "coto cerrado" , els de la cixa uns autentics impresentables , nomes miren per els interesso personals de uns cuans.
els comentaris de tothom son aclaridors del mala direcccio

#11 Montesquieu, Barcelona, 18/01/2009 - 14:41

Apart de la evident corruptela politica que tot aquest proces va comportar. Terrenys donats per fer ne un us public ludic o hospitalari per especular i fer calers en una operacio impresentable amb golf el prat, aca, ajuntament de Terrassa, etc

#10 Montesquieu, Barcelona, 18/01/2009 - 14:38

No se qui hauria de fer-ho pero si que hauria de para els peusl de La Caixa despres d'haver protagonitzat actes com la venda de terrenys que li havien estat donats amb la condicio de fer obra social per fer un camp de golf elitista a Terrassa

#9 dani, reus, 18/01/2009 - 11:31

I qui cony et creus que us financiarà als partits politics?

#8 Hug, Begur, 18/01/2009 - 10:44

Donc que el Banc d ´espanya comenci amb Cajamadrid.