Publicitat
Economia · 2 de Juny de 2021. 13:26h.

Puigneró contradiu Calvet

El vicepresident defensa un "aeroport preparat per l'economia del segle XXI"

Puigneró contradiu Calvet

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha defensat que Catalunya necessita un "aeroport preparat per l'economia del segle XXI" i ha contradit el seu predecessor en el càrrec, l'exconseller Damià Calvet, que va rebutjar l'ampliació de la tercera pista i va apostar per "un model descentralitzat" amb el de Girona i Reus.

Puigneró ha reclamat durant la sessió de control al Govern que "les infraestructures s'han d'entendre en clau de territori" i ha assenyalat que "aquest país no es pot permetre el luxe de no tenir un aeroport preparat per l'economia del segle XXI".

"Per això ahir el Govern, amb el president, vam decidir aprovar una primera mesura, que és una taula institucional per abordar el que ha de ser aquest aeroport que necessita Barcelona i que també necessita tot Catalunya", ha destacat.

El vicepresident s'ha compromès a fer de Catalunya "un país de progrés" i ha remarcat que això vol dir ser "un país connectat per terra, un país connectat per mar, un país connectat per l'aire i fins i tot pel ciberespai".

Finalment, Jordi Puigneró ha recordat que "hem estat un país industrial i les infraestructures han sigut claus. Havíem de moure mercaderies i persones", però ha animat a ser, també, "un país digital". "Hem de poder moure bits i megabits. Això serà cabdal per la competitivitat del nostre país", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 A., Barcelona, 02/06/2021 - 17:53

Abans tot el dia bramant per ser un hub internacional i dient que MadriT no ens deixava. Ara que tenim l ocassió, dient que no, que volem un model descentralitzat. Fent bastanta pena.

#4 L'Aeroport de El Prat, Barcelona, 02/06/2021 - 17:09

Quina amplitud de mires que té la Chene, si no arriba a ser pel govern central, avui dia no tindriem l'Eixample de Barcelona de l'esplèndid i futurista Pla de Ildefons Cerdà, sinó una ciutat provinciana decimonònica, ni els JJ.OO 1992 d'en P. Maragall, ara tenim cupaires, Arrans, Colaus flors de lliri.....

#3 botifler1914, Waterpus, 02/06/2021 - 16:12

Nos sobra aeropuerto por todos lados, y la T2 muerta de asco.
Ahora ya es mastodontico, te agotas para llegar a tu puerta de embarque.

#2 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , EL PRAT MIRA ALMAR I CRECER , 02/06/2021 - 14:51

Hay UNA COSA CLARA ,, Si BARCELONA Aspira hacer Grandes Congresos en la Ciudad ,, esta necesita tener URGENTEMENT AMPLIAR EL AEROPORT DEL PRAT .. Para aserlo muy Internacional ..BARCELONA Tuene una Ventaja PUEDE CRECER GANANDO ESPACIO AL MAR . Como asen todos los Puertos . Las Pistas sobre el mar es una gran solucion ,,