Publicitat
Economia · 11 de Juliol de 2012. 08:11h.

Problemes de tresoreria a la Clínica del Pilar

CCOO denuncia "l'incompliment del pagament puntual dels salaris i pagues extres"

El comitè d'empresa de la Clínica Pilar Sant Jordi de Barcelona ha convocat una manifestació avui, a les 18 hores, des de la Clínica (c/Balmes, 271) fins a la Clínica Tres Torres (c/Dr. Roux, 76), seu del Consell d'Administració. L'Assemblea de treballadors va aprovar iniciar mobilitzacions contra la Direcció i el Consell d'Administració de l'empresa per l'incompliment del pagament puntual dels salaris i pagues extres, després d'haver tancat un acord de rebaixa salarial del 5% en el marc del pla de viabilitat de la Clínica.
 
Els treballadors consideren que "el canvi en la Direcció de la Clínica portat a terme poc després d'haver signat el Pla de Viabilitat ha generat desconfiances en el si de la plantilla; concretament la substitució de Ramón Carranza per Albert Tarrats de Gesaworld, i l'anunci d'aquest últim de revisar el pla de viabilitat i la inconcreció sobre el pagament de paga extra, crea molts dubtes en el compliment dels acords arribats".
 
També lamenten "la negativa del Consell d'Administració de reunir-se amb els representants dels treballadors i la falta d'una aportació de capital decidida, que es concretava en el Pla de Viabilitat per a plantar cara a les tensions de tresoreria, han dut als treballadors a mostrar la seva disconformitat i rebuig a la gestió que s'està portant a terme".
 
 La manifestació de tots els treballadors que estiguin fora d'horari anirà des de la Clínica Pilar Sant Jordi per la Via Augusta fins a la Clínica Tres Torres. Els treballadors ja van iniciar mobilitzacions fa dues setmanes duent adhesius i concentrant-se a l'entrada de la Clínica Tres Torres i en la porta principal de la Clínica Pilar Sant Jordi.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 leandro, Sabadell, 20/07/2012 - 12:56

Compañeros habeis salido de Málaga (Carranza) y os habeis metido en Malagón (Tarrats), es imposible que salgais bién de esta. Acabareis en el fondo del lago si no os quitais de enmedio al ínclito Albert Tarrats Oliva, vaya personajillo de la gestión.

#1 De blanco, Barcelona, 15/07/2012 - 08:55

Que alguien pregunte en la clínica Tres Torres (sede del grupo al que pertenece el Pilar),por las nóminas "No presenciales" que unos cuantos "listos" se han embolsado durante estos últimos años... O por que no se ha investigado en como y cuanto se malgastó durante la gerencia de la Sra. Plaza....