Publicitat
Economia · 17 de Novembre de 2008. 18:47h.

Primera caixa al rescat

Caja Castilla-La Mancha anirà a la subhasta d'actius financers

Primera caixa al rescat

Sucursal de Caja Castilla-La Mancha

El president de Caixa Castilla-La Mancha, Juan Pedro Hernández Moltó, ha reconegut que la crisi econòmica mundial "ens afecta tots" i que, per tant, es veurà reflectida en el compte de resultats de 2008 en el qual "observarem que els beneficis del sector no augmentaran de la mateixa manera que durant altres anys". Per tant, ha assegurat que la caixa té intenció d'acudir, "sense cap dubte", als plans de compra d'actius financers que ha posat en marxa el Govern del PSOE. Hernández Moltó no ha volgut revelar l'índex de morositat que registra l'entitat "fins que tinguem una dada oficial, i això serà el 31 de desembre, quan es tanqui l'exercici de 2008."

Ha dit que en el panorama internacional actual està passant "el que havia de passar; un reajustament entre l'oferta i la demanda, el preu de les matèries primeres baixa perquè hi ha menys demanda, i el preu dels diners, també perquè la seva demanda i la inflació són més baixes". Ha afegit que "s'ha produït un desajust molt gran, possiblement el primer a nivell planetari, i s'ha tardat a aportar solucions internacionals pel desconcert dels últims mesos, ja que s'han posat en tela de judici plantejaments que eren inalterables".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ricard, REUS, 17/11/2008 - 20:22

Joan tens més rao que un sant. Entre tots haurem d'acabar pagant el forat i el robo perpretat pels 'progrés' de walt street i del sistema financer internacional ;). hehe

#1 Joan N, Barcelona, 17/11/2008 - 19:47

La CCM, presidida per l'ex-diputat socialista Juan Pedro Hernández Moltó. Tot el que toquen aquests 'progrés' sempre acaba igual: a pagar-ho entre tots.