Publicitat
Economia · 15 de Desembre de 2010. 22:25h.

'Pretòria' esquitxa els Carulla

S'investiga un presumpte frau fiscal dels propietaris d'Agrolimen

'Pretòria' esquitxa els Carulla

Artur Carulla, al mig, president d'Agrolimen i un dels vicepresidenes del Cercle d'Economia, durant un acte d'aquesta entitat

El jutjat d'instrucció número 4 de Barcelona està investigant diversos membres de la família Carulla, propietària del conglomerat empresarial Agrolimen, per un presumpte delicte contra la Hisenda Pública per un frau fiscal milionari. Aquesta investigació es deriva de l'anomenat cas Pretòria i de l'entrada i registre del bufet d'advocats Petrus.

En aquest despatx s'hauria trobat documentació sobre altres assumptes que no tenien relació amb l'operació urbanística de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. En aquests documents es van trobar indicis de possibles delictes fiscals. L'Audiència Nacional ha anat separant les peces que no tenien relació amb la investigació principal i les ha reenviat als jutjats competents.

En concret, al jutjat número 4 ha recaigut la peça referent a la família Carulla, en la que s'apunta a un possible delicte de frau fiscal que podria involucrar el president d'Agrolimen, Arturo Carulla, i a l'actual presidenta del Palau de la Música , Mariona Carulla, entre d'altres membres de la família, segons ha avançat Economia Digital.

La investigació se centraria en la venda d'unes accions del grup familiar a dues societats d'un paradís fiscal controlades a través d' altres societats també de la família, amb l'objectiu d'eludir els impostos espanyols.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 perico, Barcelona, 20/12/2010 - 20:15

No me estraña que hagan esto,y encima a una de sus empresas en España,los tienen con el mismo convenio sin firmar desde hace años y a sus trabajadores discriminados,concretamente en la fabrica que poseen en Mequinenza provincia de Zaragoza y que se dedica afabricar las toallitas de la marca DODOT.