Publicitat
Economia · 3 de Setembre de 2010. 19:53h.

Premi per a una filial d'Agbar a Colòmbia

Guardó a Aguas de Cartagena per facilitar l'accés a l'aigua a sectors amb escasos recursos

Aguas de Cartagena, l'empresa mixta participada per Agbar que gestiona l'aigua i sanejament a la ciutat de Cartagena d'd'Índies (Colòmbia), ha estat distingida pel Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) i la Fundació Femsa amb una menció especial per la seva gestió cap als sectors amb escassos recursos econòmics.
 
Es tracta de la segona edició del Premi d'Aigua i Sanejament creada per les dues institucions. La distinció es lliurarà el proper dimarts, 7 de setembre, en el marc de la Setmana Mundial de l'Aigua, organitzada per l'Institut Internacional d'Aigua d'Estocolm (SIWI), que se celebrarà a partir de diumenge a la capital sueca.
 
Aguas de Cartagena aconsegueix aquest reconeixement per la seva gestió comercial entre la població amb escassos recursos econòmics, facilitant l'accés dels més necessitats a aquests serveis. Amb aquesta finalitat, la companyia ha fomentat, per exemple, la creació de pimes entre la població d'aquests barris, ha desenvolupat una activitat de contacte porta a porta amb les comunitats marginades de la ciutat, amb l'objectiu de normalitzar els seus serveis, i ha creat punts d'atenció en zones amb usuaris d'escassos recursos.
 
En matèria de serveis d'aigua potable, Cartagena d'Índies té avui més de 206.500 clients, dels quals el 62% té dificultats per a l'accés i pagament dels serveis.
 
Aguas de Cartagena, empresa mixta de serveis públics, va iniciar la seva activitat a mitjans de 1995. En la seva composició accionarial participa el districte de Cartagena d'Índies, amb el 50%; Agbar, amb el 45,9%, i altres accionistes privats amb el 4,1% restant. Aguas de Cartagena té una plantilla de 475 professionals.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat