Cinc milions a la patronal sobiranista per "fomentar la transmissió empresarial"

Premi per a Cecot

El Govern ha atorgat una subvenció de 5,3 milions d'euros a la Fundació Cecot Innovació (FCI) per desenvolupar el programa de suport a la continuïtat empresarial mitjançant el creixement. La Cecot va donar suport al procés i va partitcipar en la Taula per la Democràcia, creada després de la intervenció a diverses seus de la Generalitat el 20 de setembre del 2017.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que es tracta d'una "iniciativa estratègica per al Govern" perquè vol "fomentar la transmissió empresarial i evitar el tancament de negocis per manca de relleu". La consellera de la Presidència ha afegit que aquesta ajuda servirà perquè la Fundació de la Cecot "podrà finançar aquest programa fins a l'any 2023".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 a quien corresponda, Barcelona, 25/11/2020 - 14:11

Que vergüenza y que insolencia, colas y colas de hambre en todos sitios, numerosa gente en ertes o eres, negocios fallidos, miseria y más miseria y estos sinvergüenzas repartiendo dinero público a sus amiguetes.

#7 Neferu, Barcelona, 25/11/2020 - 13:18

Dinero, dinero, reparto, subvenciones de dinero público a empresarios, plataformas, actores, productores, grupos de opinión...y todos con un denominador común: posicionarse abiertamente del lado del independentismo y contra España. En otros países democráticos se controla cómo, en qué y con quién se gasta el dinero público, aquí, impensable.

#6 Agustino, Barcelona, 25/11/2020 - 10:26

Y para los autónomos todavía están haciendo un registro... ¿Qué más hace falta para que saltemos a la calle ?

#5 PEDRO , Caldes de Montbui, 24/11/2020 - 20:58

Veinte millones para todos los autónomos de Catalunya y cinco millones para un chiringuito de terrassa. Esto es el gobierno de Catalunya.

#4 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 24/11/2020 - 19:38

Res res, no li doneu més voltes. Xiringuito con todas las de la ley. Com sempre ha funcionat aquest desgraciat racó del món. Aquesta feina ja la fan molts Ajuntaments i fins i tot Reempresa. Però clar, s'ha de seguir amb el pinso per als nostrats, i si pot ser, per sempre més. No hi ha collons a que ho auditi ni Déu.

#4.1 RMM, Terrassa, 11/12/2020 - 10:20

Hi treballo dins. Precisament la subvenció és íntegra per Reempresa i si el Govern en posa 5 la Cecot en posa més de 5. És un projecte publicoprivat en el que hi participen moltes entitats empresarials i socials, àrees de promoció econòmica i s'han format tècnics per poder reeixir. El preu per als usuaris reemprenedors o cedents és ZERO.