Publicitat
Economia · 28 de Setembre de 2011. 22:33h.

Portabella proposa Barcelona com a seu europea de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia

Plantejarà la proposta al ple municipal de divendres

Portabella proposa Barcelona com a seu europea de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia

Jordi Portabella, en una imagen de archivo

El portaveu municipal de Barcelona de la coalició Unitat per Barcelona i dirigent d'ERC, Jordi Portabella, ha proposat que Barcelona s'ofereixi per ser la seu de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (IET), per tal de situar la ciutat com a referent de la biomedicina i centre de desenvolupament tecnològic i d'innovació.

En una nota de premsa, Portabella ha anunciat que presentarà al ple de divendres una proposta "de caràcter positiu i constructiu" perquè Barcelona reforci el seu prestigi en l'àmbit de la biotecnologia i ciències de la vida.

L'Institut Europeu de la Tecnologia (IET), que va ser creat el març del 2008, té com a missió incrementar la competitivitat europea mitjançant un major impacte de la capacitat innovadora de la Unió Europea.

La proposició del grup d'Unitat per Barcelona és una aposta per assegurar la continuïtat de BioCat, que es va constituir el 2006 com a fundació privada amb la intenció de construir un potent pol biomèdic i biotecnològic a l'àrea de Barcelona (Bioclúster).

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Enili, La Seu, 29/09/2011 - 00:59

Aquest oi no s'entera: ñ¡IET està a Budaèst_

http://europa.eu/legislation_summaries/research_innovation/research_in_support_of_other_policies/i23030_es.htm