Publicitat
Economia · 6 de Febrer de 2013. 10:46h.

Piqué: “qualsevol imputat ha de dimitir”

"Jo no he vist mai els famosos sobres del PP, això no vol dir que no hi fossin"

Piqué: “qualsevol imputat ha de dimitir”

Josep Piqué, president del Cercle

El president del Cercle d'Economia, Josep Piqué, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que "el Cercle d'Economia no està a favor, en absolut, del referèndum tal com està previst pel 2014. Estem en un estat de Dret i s'han de respectar les normes i els procediments. "La Constitució diu molt clarament que el subjecte sobirà és el conjunt d'Espanya", ha afegit en aquest sentit.
 
D'altra banda, considera que "un imputat ha de dimitir perquè genera una sospita que afecta la confiança dels ciutadans respecte a les institucions i a la força política de l'imputat". "Moltes vegades dimitir per estar imputat pot ser una injustícia, però per raons de moral col·lectiva és el moment de ser molt exemplaritzants", ha afegit.
 
També ha assegurat que "jo no he vist mai els famosos sobres del PP, això no vol dir que no hi fossin. Vaig conèixer el tresorer al Senat, però no l'havia vist mai". "El problema més greu és que hi ha la sensació de que totes les forces polítiques han participat en episodis de corrupció", ha lamentat.
 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Canela, Torredembarra, 07/02/2013 - 12:24

No hi estic d'acord. No totes les denuncies son verdaderes. Això ho hauria de decidir un organ independent com la Junta Electoral, en funcions o crear una institució que decidis aquests temes cautelarment.

#10 Quina pidor!, bcn, 06/02/2013 - 21:38

Trànsfuga ideològic que, des del PSUC HA ANAT A PARAR AL PP. Te´n recordes d´Ertoil i l´empastifada de l´Ebre? Por qué no te callas? - que deia aquell...

Per cert, ja heu signat contra el Marianu?
http://www.change.org

Falten 60.000 signatures per arribar al MILIÓ!

#9 xavier, sabadell, 06/02/2013 - 19:22

Sinistre personatge de la política aquest paio. Que ens expliqui els mèrits que ha fet per ocupar els càrrecs pels que cobra. Encara que és més vergonyós que presideixi el cercle d´economia i els empresaris que el formen callin com a put

#8 Pep, vic, 06/02/2013 - 15:22

Tampoc ho diries.......Com podem dir 'jo mai he vist 100 bitllets de 500 euros junts, però existeixen...

#7 Antelm, Mallorca, 06/02/2013 - 13:56

Mira que tens cara dura Pique.