Economia · 23 de Març de 2021. 20:19h.

Pimec nomena secretari general un exdirigent d'ERC

Josep Ginesta havia estat secretari general de Treball

Pimec nomena secretari general un exdirigent d'ERC

L'organització Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), ha nomenat l'exsecretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, secretari general de l'entitat. Ginesta substituirà l'actual president de la patronal, Antoni Cañete, qui ha proposat el nomenament davant el Comitè, expressant com a valor "la seva àmplia trajectòria professional, sempre vinculada al món del Treball, el veritable ADN d'una patronal com Pimec".

L'ex-número dos de Treball, que va fitxar fa tres mesos per Pimec, ha expressat que se sent "molt honorat" de poder continuar la seva trajectòria professional "al servei del diàleg i la concertació socials, i ara en la defensa dels interessos de les pimes del nostre país".

El nou secretari general ha situat com a objectius immediats "l'aprofundiment en la participació institucional i la concertació social a tots els nivells", així com "l'increment de la incidència de les pimes en la negociació col·lectiva".

Ginesta va haver de deixar el càrrec a la conselleria el 16 de novembre, després del col·lapse de la web on els autònoms podien demanar un ajut de 2.000 euros, que es concedia per ordre d'arribada i que només pal·liarà la situació de l'10% dels treballadors per compte propi.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Masias , Mis posaderas , 24/03/2021 - 07:45

Estos Prucesaires profesionales siempre saltando de Liana en Liana como los monos