Publicitat
Economia · 11 de Juliol de 2011. 17:57h.

Pagesos, contra cabirols

Una pagesa de la Garrotxa denuncia Agricultura pels danys ocasionats pels cabirols als seus conreus

Pagesos, contra cabirols

Un cabirol alliberat

Unió de Pagesos ha emès un comunicat en el qual mostra el seu suport "a la pagesa de Santa Pau (la Garrotxa) que ha presentat un recurs contenciós administratiu per reclamar indemnització al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pels danys ens els seus conreus de fesols provocats pels cabirols reintroduïts al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La població de cabirols al Parc Natural ha crescut considerablement des de que es va reintroduir".

"Unió de Pagesos ha reclamat reiteradament que s’indemnitzin els danys ocasionats per fauna salvatge i especialment en aquest cas, ja que es tracta d’una espècie reintroduïda i protegida. També reclama una millor gestió de les poblacions de voltors, cérvols, cabirols i isards, que pertanyen a la fauna salvatge protegida, i de les cabanyes de porcs senglars, conills i garses, a causa dels danys continus que fan als cultius i als ramats", afegeixen en un comunicat. 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Raul, Cervera, 12/07/2011 - 13:07

Estic al atur, on son els cavirols? diuen que la seua carn es molt bona

#2 jordimon, vilanova i la geltru, 12/07/2011 - 11:38

Suposo que aquesta pagesa no denunciara a la Generalitat ni a l'administracio en general pel fet que el mon de la pagesia visqui, realment, de les subvencions. A la Unió Europea 1 de cada 3 euros va a parar al camp, a pesar de que nomes hi treballa 1 de cada 25 europeus.

#1 Ed, Barcelona, 12/07/2011 - 10:42

Pobres cabirols... acabaran rebent!