Publicitat
Economia · 30 d'Octubre de 2009. 19:50h.

Pacte Andorra-Argentina de transparència financera

Es preveu l'intercanvi d'informació conservada per les entitats bancàries

Pacte Andorra-Argentina de transparència financera

El titular de l'Administració Federal d'Ingressos Públics (AFIP) de l'Argentina, Ricardo Echegaray (a la dreta), i el ministre de Relacions Internacionals del Principat d'Andorra Xavier Espot Miró, després de la signatura de l'acord

La República Argentina i el Principat d'Andorra intercanviaran informació tributària per prevenir i combatre el frau, l'evasió i l'elusió tributària, segons un acord signat al respecte. L'acord, que preveu la possibilitat de realitzar fiscalitzacions a l'estranger, se suma al signat amb el Principat de Mònaco i als que es rubricaran amb Illes Caiman, Jersey, Bahames, Costa Rica, entre d'altres Estats.

Mitjançant aquest acord, els dos Estats es comprometen a prestar assistència mútua per facilitar l'intercanvi d'informació que sigui previsiblement rellevant per a l'administració i aplicació de les respectives lleis estatals.

Es preveu l'intercanvi d'informació conservada per bancs, altres institucions financeres, i qualsevol persona, que actuï com a agència o en qualitat d'agent fiduciari, així com informació vinculada amb la titularitat de companyies o societats.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat