Publicitat
Economia · 19 d'Octubre de 2011. 18:19h.

Outlet d'art per internet

Un pintor de Martorell posa en marxa una web per vendre productes de belles arts

Outlet d'art per internet

Josep Casanovas

El pintor de Martorell, Josep Casanovas, ha posat en marxa un outlet d'art per vendre productes de belles arts professionals per internet a preus assequibles i sense intermediaris.

"Vaig haver de tornar a Martorell i buscar una manera de sobreviure a la caiguda de vendes i retrocés de tota mena de activitat vinculada amb la pintura, ja que, a més, és una especialitat artística que cada dia té menys clients, per un canvi de tendència a la baixa des de fa uns 10 anys", ha explicat a e-notícies

Per això es va preguntar: "A qui venem quadres ara? Com paguem les despeses de representació? Com paguem els materials?". "Tot plegat vaig començar contactar amb altres pintors per internet, i vaig començar a fer un bloc on els hi explicava coses sobre productes per comprar a mitges i compartir despeses", comenta.

"Al principi -explica- penjava tot el necessari per sobreviure, adreces de marxants, contactes de fires, calendari de concursos, lots de productes de sobrestock a baix preu, etcètera. I a banda feia proves de productes i difonia coneixements tècnics".

Després d'un any d'haver-lo creat, el bloc d'en Josep Casanovas ja havia superat les 50.000 visites arreu del món. "L'any 2011 tancarem amb unes 120.000 visites i unes 500 expedicions de gènere a pintors residents a Espanya, França, Marroc i Amèrica del sud", afirma.

"D'aquesta experiència hem creat una nova empresa que es destina a botigues , ja que moltes estaven interessades en tenir els nostres productes i moure's amb nosaltres. Fabriquem productes de marca pròpia, Ilpintore, al gust del professional, i portem articles de primeres marques amb poca presencia tradicionalment al mercat en llengua castellana", conclou.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat