Publicitat
Economia · 6 de Juny de 2009. 22:10h.

Només quedaran entre 12 i 16 caixes

La reducció de les 45 caixes actuals es faria en tres anys

Només quedaran entre 12 i 16 caixes

Juan Ramón Quintás, president de la Ceca

En uns tres anys, de les 45 caixes d'estalvi que hi ha actualment a l'Estat espanyol en quedaran entre 12 i 16, a causa de la crisi, segons els informes realitzats per diverses caixes espanyoles, informa el diari Cinco Días. El diari justifica en aquest fet "la insistència de Juan Ramón Quintás, president de la Ceca (Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi), en demanar al Govern [espanyol] ajuts per al sistema" financer.
 
Així mateix, especifica que aquesta reducció del nombre de caixes es realitzaria "en gran part per processos de fusió", i afegeix que "en l'últim consell d'administració de la Ceca, celebrat el 20 de maig, es va repartir un informe entre les caixes. El document va ser realitzat per una destacada consultora internacional. Les conclusions de l'estudi són demolidores per al conjunt del sistema financer per al pròxim any".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Montserrat, Arenys, 07/06/2009 - 14:03

No volem que hi hagi una reducció de caixes, quina mania! No és que calgui, és que se'ls ha ficat entre cella i cella. Ja n'hi ha prou de manipulacions!

#1 pere, bcn, 07/06/2009 - 10:02

Això de les caixes és una tradició catalana, que han copiat a Espanya. Les caixes que tenen problemes son espanyoles. I amb aquesta excusa es volen apropiar de les catalanes.
Caixa Manresa o Manlleu son petites però amb salut de ferro.