Publicitat
Economia · 4 de Novembre de 2008. 15:07h.

Nissan només parla de "projectes de futur"

Montilla s'ha reunit amb el màxim responsable de l'empresa automobilística

Nissan només parla de "projectes de futur"

Factoria de Nissan a Barcelona

El president de la Generalitat, José Montilla, i el president i CEO (Chief Executive Officer) de Nissan Motor Company, Carlos Ghosn, s’han reunit aquest dimercres a París per parlar del futur de les plantes que té la companyia a Catalunya. Durant la trobada, el president de Nissan ha comunicat al president català el seu compromís "de concretar projectes industrials de futur per a aquestes instal·lacions", que tenen una plantilla de 4.479 treballadors, segons un comunicat oficial de la Generalitat.

Montilla i Carlos Ghosn han coincidit que aquests "projectes de futur" s’han de fonamentar en la competitivitat de les plantes catalanes i han acordat obrir ponts de diàleg i col·laboració per a que continuïn essent unes de les més eficients que té la companyia a nivell mundial.
 
Així mateix, l’empresa, que té pendent la presentació d’un expedient de regulació d’ocupació, s’ha compromès a afrontar el  període de negociació amb el sindicats amb la voluntat de realitzar només els ajustaments de plantilla imprescindibles i amb els mínims costos socials que sigui possible. La Generalitat seguirà de prop aquest procés per facilitar l’entesa entre les parts.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Boletaire, BCN amb nissan, 04/11/2008 - 19:10

Jo me'n algegro que hagi pogut fer quelcom...

però avui no és dimarts??

#2 army, figueres, 04/11/2008 - 18:17

i no hi ha el germà d´en carod a paris,
m´agradiria saber si ha fet alguna
cosa, també podria estar present a la
reunió, que serveixi d´ alguna cosa
almeyns

#1 LLUC, BARÇA more than a club, 04/11/2008 - 15:17

M´imagino Montilla entrant a les oficines centrals de Nissan dient en espanyol "por favor, está el Presidente?" i la recepcionista dient-li : "quién es vd.? siéntese aquí, cuando pueda le atenderá" i passar mig matí esperant. Tristpartit PA-TÈ-TIC