Publicitat
Economia · 2 de Desembre de 2010. 17:02h.

Nissan descarta fabricar la seva pick up a Barcelona

"Perquè no arriba als paràmetres de productivitat"

Nissan descarta fabricar la seva pick up a Barcelona

Una imatge d'arxiu de la fàbrica de Nissan a Barcelona

La direcció de Nissan ha descartat que la nova camioneta es fabriqui a la Zona Franca de Barcelona, tot i que no ha decidit quin planta se n'encarregarà. L'empresa automobilística ha decidit concentrar la seva producció d'Àfrica a la planta de Sud-àfrica, la d'Àsia a la de Tailàndia i la d'Amèrica a Mèxic, alhora que ha decidit descartar la fabricació de la nova pick up, a partir del 2014, a Barcelona.

Segons ha indicat la UGT de Catalunya, "Nissan ha descartat que la planta de Barcelona produeixi el nou producte a Europa, perquè no arriba -segons la direcció- als paràmetres de productivitat que l'empresa considera necessaris per competir amb altres plantes. La ciutat que fabricarà el nou producte s'anunciarà en el transcurs d'un mes".

"El nostre sindicat rebutja l'estratègia de la direcció de Nissan de tractar d'imposar a la plantilla unes condicions que ens allunyen dels paràmetres que hem mantingut en els últims anys i que trenquen amb l'enteniment i el diàleg que han caracteritzat les relacions laborals de l'empresa. La manca d'enteniment entre les parts està perjudicant greument els interessos de la planta de Barcelona i rebutgem que es culpabilitzi els treballadors d'una situació a la qual s'ha arribat malgrat els sacrificis ja realitzats per la plantilla", ha afegit el sindicat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Diderot, Barcelona, 03/12/2010 - 17:55

Veient alguns comentaris dient que s'estimen més ser espanyols, encara que siguin decadents, me n'adono del grau d' estultícia humana.
El model sindical espanyol és anacrònic.No defensen els aturats i molts cops acaben aconseguint que el treballador acabi sent aturat.

#14 Lop, Llagostera, 03/12/2010 - 10:27

En els comentaris es veu la diferència dels catalans i els espanyols. Els espanyols només saben insultar i desqualificar. I es creuen superiors. Si tanta rabia ens tenen que votin per la independencia i tots contents.

#13 La tesis de Jorge, bcn, 03/12/2010 - 10:02

Jorge no se si has leído mi post anterior: quienes fabrican el Polo en Pamplona, el A400N en Sevilla o el portaaviones BPE Juan Carlos I en Ferrol TAMBIEN son españoles que no hablan català "sense formació" y con sindicatos españoles así que explícame de nuevo tu argumento

#12 Y yo aún diría Mas, bcn, 03/12/2010 - 09:57

la úiltima estupidez catalanista: ahora resulta que la culpa no es de España sino directamente de los sindicatos. Pues oyes catalanes, sois libres de crear vuestros propios sindicatos, salid a la calle con la pancarta, haced un Sindicat Català a ver si así los japos os querrán Mas

#11 entre CAT. y la decadente España me quedo con la decadencia, bcn, 03/12/2010 - 09:53

sí claro diderot, España = decadencia pero ¿quién es nació?¿quién está en la UE, OTAN, ONU?¿qué dice tu DNI y pasaporte? y sobre todo ¿quién tiene los TANQUES? si contestas CAT. pues no, respuestab equivocada