Publicitat
Economia · 26 d'Abril de 2010. 16:49h.

"Ningú sap perquè serveix la Cambra"

Ramon Carner, candidat a la presidència: "necessitem gent nova a les institucions econòmiques del país"

"Ningú sap perquè serveix la Cambra"

Ramon Carner, a la seva parada de la Boqueria

L'empresari Ramon Carner, que es presenta per a la presidència a la Cambra de Barcelona -on Miquel Valls es presenta per tercera vegada- que "és necessari un canvi a la Cambra" perquè "necessitem gente nova a les institucions econòmiques del país". L'entrevista ha estat gravada al Mercat de la Boqueria on Ramon Carner regenta una parada de plats precuinats.

També afirma que les quotes obligatòries que cal pagar a la Cambra són "abusives i injustes" perquè l'entitat "no dóna cap servei". "Hem trobat una escletxa per no pagar a la Cambra", afegeix.

També denuncia el sistema electoral on "tres o quatre persones voten per 500 o 600" i assegura que "ningú sap perquè serveix la Cambra". "La volem fer útil per als petits comerciants i empresaris mitjans". "No pot ser -insisteix- que les grans empreses portin 30 anys al capdavant de la Cambra de Comerç".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Senderi, Barcelona, 27/04/2010 - 22:54

No cal ser injustos i dir que no ofereixen cap servei. Segurament qui ho diu no s\'hi ha acostat mai, com tampoc s\'acosten al seu ajuntament, i en canvi bé que paguen l\'IBI. Prou demagògia: demanem si de cas un canvi de les lleis que les regeixen.

#5 Ventura, Sabadell, 27/04/2010 - 15:35

I llàstima que el CCN nomè és presenti a eleccions aCambra a la ciutat de Barcelona i que les empreses obligatoriament afiliades a la Cambra de Sabadell no tinguem l'opció de votar per Ramon Carner.
Llàstima.

#4 David, Cornellà, 27/04/2010 - 15:18

Doncs serveixen per cobrar, per la via executiva si cal, unes quotes calculades en funció d\'una dada que havia de ser totalment secreta i confidencial com és el volum de negoci d\'una empresa.

#3 Terraxa, Terrassa, 27/04/2010 - 09:34

Totalment d'acord, les cambres són unes entitats inútils que viuen del "cuento".
El tema de la quota obligatòria és terrorisme recaptatori.
Riu-te'n de la SGAE

#2 Ramon, Santa Coloma de Farners, 26/04/2010 - 22:33

Molr bé, Carner !!! Ja era hora que sortissin empresaris valents i independentistes de debò...