Publicitat
Economia · 25 de Novembre de 2015. 15:35h.

"Ni CUP, ni històries"

El president d'Almirall diu que "la potència econòmica de Catalunya, és la meva i la d'altres empresaris, no la del Parlament"

El president d’Almirall, Jorge Gallardo, ha defensat la viabilitat i el creixement del seu grup farmacèutic per davant d’una hipotètica independència de Catalunya. “Ni CUP, ni històries… És la meva companyia!”, ha etzibat quan li han preguntat pel procés.

L’empresari, en el marc del cicle de debats Empresa i societat al Cercle d’Economia, ha dit que “quan es parla de la potència econòmica de Catalunya, és la meva i la d'altres empresaris, però no és la del Parlament. La potència econòmica som nosaltres”. 

“Si estic fora d'Europa i fora de l'euro, he de pagar una tarifa per dur meus productes als meus filials... Ni ocupació, ni investigació, ni res. Tota la resta no m'interessa. El que m'interessa és la meva companyia", ha afegit.

Sobre el missatge que va enviar als seus treballadors  contra la independència dies abans del 27-S, Gallardo ha dit que “em vaig sentir obligat a dir simplement que si els polítics o els partits se’n van d’Europa a la brava, la nostra companyia, que ha costat 73 anys de pujar... no vull que uns senyors me la malmetin!” 

"Som una companyia catalana que durant 73 anys hem creat ocupació de qualitat i hem pagat tots els nostres impostos. No ens hem portat res a Andorra, així que ningú em pot donar lliçons de catalanitat", ha conclòs.

Jorge Gallardo, amb Antón Costas
Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#38 Borrell ll, Girona, 26/11/2015 - 17:47

En Gallardo estar molt content de les inversions mínimes en infraestructures a Catalunya, que els seus camions hagin de pagar peatges per sortir de Barcelona, que per viatjar hagi d'anar a Barajas per la prohibició de segons quins vols des de Barcelona, de rodalies, la NII i l'eix ferrov medit.

#38.1 M., BCN, 28/12/2015 - 00:35

El nuevo aeropuerto del Prat, la ampliación del puerto, el AVE, etc. te parecen inversiones mínimas???

La primera autopista de España se construyó en Cataluña y si se pagan peajes es por culpa del corrupto del Pujol, no de Madrid.

Ya basta de lloriqueos y abrid los ojos.

#37 BEJOTA, bcn, 26/11/2015 - 17:17

La compañía industrial englobada en el holding Sirvex, líder en fabricación de ruedas auto-orientables, traslada su sede de Sant Andreu de la Barca a Fraga

#37.1 BEJOTA, bcn, 30/11/2015 - 19:49

Caixabank traslada a Madrid su nueva división de banca corporativa, según publica este domingo El Confidencial. La decisión de la entidad llega en plena cascada de traslados de empresas catalanas fuera de la comunidad, en el contexto del proyecto independentista.

#37.2 BEJOTA, BCN, 02/01/2016 - 15:00

Más de 1.400 empresas han trasladado su sede fuera de Cataluña en dos años

#36 Pepet, Sabadell, 26/11/2015 - 09:46

Les empreses generen llocs de treball i beneficis pel País; s'han de tenir en compte les seves paraules; un País sense empreses és un País miserable. La gent preparada de Catalunya haurà d'optar a feines com pastor, pagès, llenyataire, escombriaire; que tot i ser dignes, no són adequades per a ells.

#35 Carlos Gomez, Bcn, 25/11/2015 - 20:56

Es tan tossut com Idi Amin Dada, Ceaucescu o Enver Hoxha.
Tots ells van acabar malament quan el seus subdits es van atipar de tanta bajanada i que els donesin tant pel cul.
Un calvari.

#34 Carlos Gomez, Bcn, 25/11/2015 - 20:56

Benvinguts a la Albania del BcnWolrd.
Un invent catala parit per la ment d´un pertorbat que entrant ja a la tercera edat es debat en saber si es Neron o Napoleo.
Existencialisme de gralla i canelons.