Publicitat
Economia · 5 de Març de 2010. 21:52h.

Narcís Serra s'agafa a Mapfre

L'asseguradora compra el 50% de les filials d'assegurança de Caixa Catalunya

Narcís Serra s'agafa a Mapfre

El president de Caixa Catalunya, Narcís Serra, durant la signatura de l'acord amb el president de Mapfre, José Manuel Martínez

Caixa Cataluya i Mapfre han tancat la tercera operació de banca d'assegurances en la història d'Espanya. Mapfre comprarà el 50% de les filials asseguradores de la caixa catalana per un total de 446,8 milions d'euros. L'objectiu d'aquesta operació és potenciar el desenvolupament dels negocis d'assegurances i pensions de Caixa Catalunya i les seves filials.

Les filials que Mapfre comprarà Caixa Catalunya són Ascat Vida i Ascat Assegurances Generals. Aquestes van concloure 2009 amb un volum de primes de 1.141,5 milions d'euros, un 20,8% més que un any abans, i 3.968,9 milions d'euros d'estalvi gestionat, un 10,6% més.

El desemborsament dels 446, 8 milions d'euros que Mapfre haurà de pagar a Caixa Catalunya per a la compra de les seves filials d'assegurances, es realitzarà en diferents terminis fins a 2015. L'acord també preveu "possibles pagaments addicionals posteriors condicionats al grau de compliment dels plans de negoci acordats".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat