Publicitat
Economia · 26 de Setembre de 2010. 15:11h.

Nadal admet que hi haurà viatgers "penjats" el 29-S

El conseller creu que hi haurà "alguna dificultat" als trens

Nadal admet que hi haurà viatgers "penjats" el 29-S

Imatge d'arxiu del conseller Nadal

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha admès aquest diumenge que els serveis mínims dictats per al trens de mitjana distància "deixen penjats" els viatgers "de primera hora del matí que es desplacen des de les capitals catalanes i des de les capitals intermèdies fins a Barcelona per anar a treballar".

Nadal ha dit que aquests usuaris es podrien trobar amb "alguna dificultat". No obstant això, no descarta que els trens de mitjana distància acabin comptant amb els mateixos serveis mínims que els de Rodalies. Ha afirmat que aquest dilluns intentarà "enfocar una solució amb aquesta qüestió".

En una entrevista a Catalunya Informació, el conseller ha indicat que ja ha plantejat aquesta problemàtica a la secretària d'Estat de Transport, Concepción Gutiérrez del Castillo, i a la consellera de Treball, Mar Serna. Ha dit que perquè "no hi hagués un espai buit en la regulació dels serveis mínims en les hores puntes" aniria bé que "els sindicats hi ajudessin".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 valeri torres, barcelona, 26/09/2010 - 17:41

Nadal diu que el dia 29-S hi haura viatgers "penjats. El que no diu es que el dia 28-N, els "penjats" seran ells, els socialistes i els del Tripartit; tot aixo de la patacada electoral que es fotaran. Volem un bon govern, fora els inutils. Independencia