Publicitat
Economia · 8 de Març de 2016. 22:59h.

Montoro no rep Junqueras

El vicepresident ha de parlar amb el ministre per telèfon i improvisa una reunió amb De Guindos al Prat malgrat que no té competències sobre el FLA

Montoro no rep Junqueras

Oriol Junqueras en una imatge d'arxiu

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha hagut de desplaçar-se fins l'aeroport del Prat per poder-se reunir amb el ministre d'Economia, Luis De Guindos. Junqueras ha aprofitat que aquest feia una parada tècnica al Prat per trobar-se amb ell. El vicepresident també ha parlat amb el ministre d'Hisenda Cristóbal Montoro. Ho hagut de fer per telèfon. Junqueras confia reunir-se “properament” amb el titular d'Hisenda.

Junqueras ha demanat a De Guindos que autoritzi convertir el crèdits que té la Generalitat de curt a llarg termini. El vicepresident afirma que el ministre ho veu raonable. "És una qüestió en què tots estem d'acord: hi està d'acord el Govern de Catalunya, les entitats financeres i el Ministeri d'Economia, i li hem recordat que hi ha autoritzacions pendents. Ell està d'acord en que s'han de produir les autoritzacions", ha reblat.

El vicepresident ha anunciat que d'altra banda ha demanat a Montoro que l'Estat pagui a curt termini la liquidació del 2014 que ascendeix a uns 1.400 milions d'euros. El vicepresident ha afirmat que el ministre ha vist la petició “raonable” i que ho estudiarà. Una altra petició a Montoro ha estat revisar els interessos del Fons de Liquiditat Autonòmica.

El Consell Executiu ha aprovat avui precisament demanar 7.500 milions al Fons de Liquiditat Autonòmica, 5.500 mes dels inicialment previstos el passat mes de febrer.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 BEJOTA, BCN, 13/03/2016 - 11:43

Jaime Malet, presidente de la Cámara de Comercio de EEUU en España:
"Los inversores extranjeros están terriblemente preocupados por el separatismo catalán".

J.C. Valero. Empresarios alemanes y estadounidenses han manifestado públicamente su temor por las consecuencias

#13 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 10/03/2016 - 23:08

Cuánta estulticia! Al menos amor no osan autodenominarse Gobierno de los Mejores.

#12 artur., mas-turbador, 09/03/2016 - 17:13

... se ha desconectado, el tal Montoro

#11 artur., mas-turbador, 09/03/2016 - 17:13

dos decenas; dos docenas

#9 Irene Cuesta, Zaragoza, 09/03/2016 - 13:12

Pobres catalanes el día que caigáis sólo en manos de estos.