Publicitat
Economia · 12 de Novembre de 2013. 17:23h.

Montoro: "Catalunya ens traurà de la crisi”

El ministre diu que "s’han d’entendre els aventatges de pertànyer a Espanya"

Montoro: "Catalunya ens traurà de la crisi”

Montoro, en una foto d'arxiu

El ministre d'Economia, Cristóbal Montoro, ha indicat que "sortirem de la crisi perquè Catalunya ens traurà de la crisi".

Montoro ha dit que "per exemple, Catalunya és una autèntica potència turística i aquest any és molt bo per al turisme. I també hi ha inversions en el sector de l’automòbil i Catalunya les està rebent. I hi ha persones que treballen en aquests sectors que estan desenvolupant l’activitat i que no destrueixen ocupació. Són els primers motors de la sortida de la crisi".

El titular d'Economia, en declaracions a Els matins de TV3, ha remarcat, pel que fa al procés sobiranista a Catalunya, que "la prioritat no pot ser fer una consulta en la qual no sabem ni què es consulta. Si el que es consulta és la independència, com alguns volen, aquesta consulta no cap a la Constitució espanyola".

"Hi ha gent que intenta traçar una imatge falsa del que significa que la pertinença de Catalunya a Espanya. Catalunya és Espanya i s’han d’entendre els avantatges que Catalunya pertanyi a Espanya. No a qualsevol Espanya, sinó a una Espanya democràtica i integrada a la Unió Europea, una Espanya oberta", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#25 Johan, Sants, 08/12/2013 - 22:56

juajua ara ens estimeu? adeu espania Hola Catakunya...haureu de treballar nanus

#24 M. Angela, manlleu, 04/12/2013 - 19:22

No tens vergonya!

#23 BEJOTA, BCN, 15/11/2013 - 13:17

Cataluña, ante el desafío secesionistaEl gobernador del Banco de España: Cataluña quebrará si se independiza.
Por: LVL

Luis María Linde alertó en privado en una cena en Barcelona.

#22 qvic, Barcelona, 14/11/2013 - 00:12

Aquest home sembla que tingui "cabeza de chorlito", com diuen ells. Catalunya SEMPRE ha tret a Espanya de la crisi. El problema és que a costa seva. I ja n'estem farts. Ho entens ara, "cabeza de chorlito"?

#21 Marc, Mataro, 13/11/2013 - 19:49

si nos vamos nos hundimos, pero si nos quedamos... les salvamos... que morro !