Publicitat
Economia · 30 de Novembre de 2009. 10:20h.

"Montilla li deu favors a Narcís Serra"

Serra i Ramoneda denúncia que "la Caixa mana més que la Generalitat"

"Montilla li deu favors a Narcís Serra"

Montilla i Serra, en una imatge d\'arxiu

L'economista Antoni Serra i Ramoneda ha estat entrevistat per Manuel Trallero per a El Mundo, on ha lamentat que "dir que a Espanya hi ha massa caixes és mentida; a Espanya el que hi ha són massa oficines bancàries".

"La Caixa és qui talla el bacallà. La Caixa mana més que la Generalitat i la Generalitat no fa res, sobretot en el món econòmic, sense abans parlar amb Fainé. I si no, per què Castells es reuneix per esmorzar tots els dilluns amb Fainé? Per cert que Castells, que és amic meu, m'ha defraudat una mica", reconeix.

"No és cert que m'enfadés amb Montilla. Em va molestar que per dir que es nomenava a un altre president, diguessin que 'la Caixa estava... està molt adormida'. Això és el que em va molestar. Que em diguin ha d'estar Narcis Serra perquè Montilla li deu el càrrec, però que no busquin excuses".

"Crec que era un model de caixa. Es va carregar l'obra social, que crec que la teníem muntada perfecta, la fundació Territori i Paisatge, etc... Han fet moltes inversions en una cosa que a la Generalitat li interessava, que és finançar això que es diu peatge a l'ombra, una activitat molt arriscada".

"Tu dius 'jo finanço la construcció de la carretera i tu cobraràs en funció dels cotxes que passin'. El Banc d'Espanya el penalitza molt. Caixa Catalunya té problemes de coeficient de garantia. Així està content Montilla. Aquí es deuen favors mutus. Montilla li deu el favor a Narcís Serra en cas de convertir-se en primer secretari del PSC i viceversa".

" Com és possible que aquí no es pugui eliminar l'impost de successions mentre que Esperanza Aguirre l'ha eliminat i no semblen que la Comunitat de Madrid passi problemes econòmics, no? O és que aquí administrem molt malament o és que el nostre model de finançament és molt dolent. Però també ocorre perquè tenim unes despeses addicionals: el català"

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Ufrasico, Villena, 01/12/2009 - 09:25

Sulfuro: la cajas y los bancos tienen miles de viviendas, impagadas por los morosos. en propiedad, y solo dan créditos hipotecarios a los que se quieren entrampar en una vivienda de las suyas, sin bajar precios. Para las demás viviendas no dan crédito.

#9 ccc, bcn, 01/12/2009 - 00:33

el sr serra acusa al sr castells de anar tots els dilluns a passar contes amb el sr fainé, l'amo. Al sr montilla de estar en deute amb el sr serra. I no passa res, som uns messells

#8 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/11/2009 - 20:29

Hoy no podía dar crédito cuando el
Director Inmobiliario de Caixa Cataluña dijo en TV con el mayor desparpajo que la vivienda está subiendo de precio
Dependiendo de Narcís se comprende
Magnífico el artículo de S i Ramoneda con grandes verdades

#7 Jordi, barna, 30/11/2009 - 18:30

País Missèrrim

#6 Joan, Bcn, 30/11/2009 - 15:00

Por qué la rebaja fiscal del impuesto sucesiones no llega a los que no hemos podido tener hijos ? acaso no pagamos impuestos como todos ?