Publicitat
Economia · 31 de Juliol de 2009. 18:03h.

Montilla considerava Nissan "consolidada"

Va dir que l'empresa "sortia de la situació fosca en què s'havia situat"

Montilla considerava Nissan "consolidada"

Treballadors de Nissan del sindicat CGT s'han manifestar aquest divendres pel centre de Barcelona (foto: ACN / Jordi Font)

El president de la Generalitat, José Montilla, considerava el passat 4 de març que la factoria de Nissan de la Zona Franca estava "consolidada", perquè -va declarar a Onda Rambla Punto Radio- la nova furgoneta que fabricarà Nissan a Catalunya "el que fa és consolidar l'aposta per la fàbrica de la Zona Franca", afegint que "té perspectives d'obtenir nous productes el 2012 ". Ara, cinc mesos més tard, la Generalitat ha aprovat un expedient de regulació d'ocupació presentat per la companyia per acomiadar gairebé 700 empleats.

En aquestes declaracions, Montilla també es va referir a l'anunci de l'empresa que la nova furgoneta es fabricaria a Barcelona, i va dir que era una "bona notícia", perquè "ajuda a que el futur de Nissan surti de la situació boirosa en què s'havia situat ".

Sobre la relació entre el seu viatge al Japó al desembre de 2008 -on es va reunir amb directius de Nissan- i l'anunci de que la nova furgoneta es fabricaria a Barcelona, va dir que "els viatges mai donen resultat al cap de dues setmanes. Es sembra per recollir; és una cosa que acostumava a dir el president Pujol dels seus viatges. I és així".

Declaracions de Montilla

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Kropotkin, Vic, 01/08/2009 - 18:24

luis (barcelona): Parece que no me has entendido. Lo que digo es que, si un politico es un inutil total, lo minimo que ha de hacer es rodearse de aseores que no sean igual de inútiles que él. En Cataluña los asesores son del mismo nivel que su jefe...

#8 Joan, Tarragona, 01/08/2009 - 13:52

Montilla és un capsigrany, ja podem esperar sentats de la capacitat d'aquest individu i dels seus acompanyants de viatge. Tenim el que ens mereixem...

#7 Eusebio, Lleida, 01/08/2009 - 11:08

Montilla si no cuidas los inversores ¿Que esperas? ¿que se queden por tu cara bonita?. Aunque no me guste Pujol te daba 1000000 de vueltas, en trabajador, en luchador y sin ser tan "populista".

#6 luis, barcelona, 01/08/2009 - 10:43

a KRTOPTKIN que dice:
En estos casos es bueno rodearse de asesores que entiendan de lo que asesoran
¿Estas de broma?
¿Mas asesores aun?
¿Que faltan mas GARRAPATAS, en el comedero?

#5 Kropotkin, Vic, 01/08/2009 - 10:18

El tener estudios no garantiza nada. El no tenerlos si, en el mal sentido, claro. En estos casos es bueno rodearse de asesores que entiendan de lo que asesoran. Tampoco es el caso en Cataluña... Señor, señor, que mal que va a acabar esto...