Publicitat
Economia · 23 de Desembre de 2020. 11:30h.

Missatge a Pere Aragonès

Roger Pallarols, del Gremi de Restauració: "Baixi més al carrer"

Missatge a Pere Aragonès

El director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, ha demanat a el vicepresident en funcions que "baixi al carrer, passegi pels bars i restaurants, parli amb els propietaris i faci per primera vegada la seva funció".

Pallarols ha afegit en una entrevista al canal de Youtube de Xavier Rius que "faci de conseller d'Economia i no desatengui de les seves funcions que és com no aprofundir el forat econòmic que lamentablement la pandèmia ens està comportant".

"En lloc de fer això, l'altre dia va demostrar en un exercici de malaptesa i irresponsabilitat inadmissible en un càrrec públic". El gremi lamenta que Aragonès assegurés que "si hi ha dirigents d’algun d'aquests gremis que tenen una clara posició partidista, jo ho respecto, però les mesures que prenem el conjunt del Govern les prenem per a protegir vides, i al costat de la protecció de les vides està la protecció de l'economia". 

Aragonès també va afegir que "no són restriccions que vulguem fer, són restriccions que ens veiem obligats a fer i que estan fent també molts països del nostre entorn". "El Gremi de Restauració defensa amb contundència els interessos d'un sector clau i ho fa davant les administracions tinguin en color que tinguin", ha sentenciat Roger Pallarols.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 MANUEL, Terrassa, 26/12/2020 - 10:33

Hem fa gràcia aquest Sr. , en Pere Aragonés es fill d'hotelers i poder coneix més bé que aquest sr. el que passa al "carrer"

#7 Paripè pels adictes, Flanchinomandalin, 23/12/2020 - 17:19

Aneu a fer una volta per Girona, botigues tancades, cartells de "en lloguer" arreu, pero a les faroles penjolls grocs per donar i vendre, el mateix als arbres, sembla la febre groga. Tambè pancartes de la república (?) i pels exiliats i presos polítiques, que no cal dir-ho viuen millor que els que han tancat la botigueta. Pobra Catalunya!

#6 Juli Loras, jloraszaera@gmail.com, 23/12/2020 - 17:00

Aragonès ho farà bé o malament, en això no m'hi fico, però té familiars hostelers, per la qual cosa, no actua per desconeixement, senyor Pallerols. Acuse'l de qualsevol cosa, però no de no conèixer l'hosteleria.

#6.1 Sergi Sergio, Barcelona, 23/12/2020 - 18:24

Potser tindra familiars hostelers pero aquest trepa no ha pencat en sa vida a la hosteleria, tot aquests es dedican a trepar per el partit fins que aconseguexen arrivar al lloc que volen.

#5 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 23/12/2020 - 14:32

Disfrutar lo votado ahora ajo y agua ....... ya sabéis el 14 otra vez votáis a los mismos

#4 Xesco, Poblenou, 23/12/2020 - 14:27

Es que no apreneu i així us va. El missatge es a les properes no us votarem ni a vosaltres ni a j cat. Ja veureu com corren. I si els voleu seguir votant, ja us està bé us agrada el que fan. Que continuïn castigant a un sector masoquistes