Publicitat
Economia · 2 de Març de 2010. 21:57h.

Mil empreses en Biocat

Durant la mostra se celebraran més de 8.000 entrevistes de negocis

Mil empreses en Biocat

Manel Balcells és el president de la comissió executiva de Biocat

La fira Bio-Europe Spring 2010 es celebrarà a Barcelona entre els dies 8 i 10 de març de la mà de la BioRegió de Catalunya Biocat, amb participació de més de1.000 empreses biotecnològiques -unes 50 d'elles catalanes- de més de 40 països del món i 1.700 professionals, que viatjaran a Barcelona per celebrar més de 8.500 entrevistes de negocis.

El president de la comissió executiva de Biocat, Manel Balcells, ha explicat que amb aquesta iniciativa, la bioregió catalana vol mostrar el seu potencial de creixement i col·locar-se com a porta d'entrada de la biotecnologia al sud-oest europeu.

Balcells ha explicat que l'impacte econòmic per a la capital catalana és d'uns dos milions d'euros. Les institucions organitzadores, Generalitat, Ajuntament de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona, Genoma Espanya, Asebio, Invest in Spai i Talència han aportat un total de 450.000 euros per a l'organització de l'esdeveniment.
 
La fira Bio-Europe Spring és el certamen més important que se celebra a la Unió Europea en l'àmbit de la biotecnologia i se fa dos cops l'any, amb l'objectiu de mantenir una continuïtat dels contactes entre empreses del sector, per tancar acords entre elles.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat