Economia · 12 de Setembre de 2011. 23:12h.

Més de 100 milions per a pimes i autònoms

La societat pública catalana Avalis augmenta un 160% el seu suport a aquests sectors

Més de 100 milions per a pimes i autònoms

Imatge d'arxiu del conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell

La societat de garantia recíproca impulsada por la Generalitat Avalis ha aprovat avals per un import de 105 milions d'euros per a pimes i autònoms durant el primer semestre de l'any 2011, el que representa un 167% més que durant el mateix període de l'any passat.

Segons ha informat el Departament d'Economia, un total de 570 petites i mitjanes empreses i autònoms s'han beneficiat d'aquest tipus de finançament. El 74% d'aquestes operacions han servit per avalar projectes d'inversió, el 19% per cobrir les garanties que demanen les administracions i el 7% restant per avalar operacions diverses.

El passat mes de juny, Avalis va posar en marxa una nova línia de fins a 150 milions d'euros en avals per donar resposta a les necessitats de capital de les pimes i els autònoms. Avalis dóna cobertura de risc per a crèdits de les entitats financeres per a operacions de fins a 600.000 euros.

Avalis de Catalunya és una societat mercantil i de naturalesa financera creada el 2003 amb l'impuls de la Generalitat i la participació d'institucions del món econòmic català, i la seva funció és actuar com a instrument financer de suport al finançament de pimes i autònoms.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat