Publicitat
Economia · 2 de Març de 2014. 18:18h.

Mas posa Fornesa com a "exemple"

El president elogia la seva "gran capacitat de treball"

Mas posa Fornesa com a "exemple"

Una imatge de Ricard Fornesa al costat d'Isidre Fainé

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que l’expresident de la Caixa i d’Agbar, Ricard Fornesa, ha representat “un exemple pel país, per la seva gran capacitat de treball".

“Era d'aquesta gent que treballa de sol a sol, que no els espanta la feina", i ha afegit que “tenia una mentalitat oberta, en lloc d'una visió tancada de les coses”, ha afirmat.

Mas ha assenyalat que “era d’aquesta gent que ha entès que el nostre país no és el món, sinó que nosaltres hem d'anar una mica per tot arreu. I ell ho va demostrar tota la seva vida, i especialment a Aigües de Barcelona", ha subratllat.
 
El cap de l’executiu català ha fet aquestes declaracions després de visitar la capella ardent del directiu, instal·lada al tanatori de Sant Gervasi, on s’ha desplaçat, acompanyat de la seva esposa, per donar el condol a la família de Fornesa, que va morir ahir a l'edat de 82 anys.
 
Artur Mas també ha recordat l’expresident de la Caixa com un home "molt intel·ligent i molt capaç, amb una memòria prodigiosa". "Era una bona persona, que ajudava els altres, amb les idees molt clares i també amb caràcter", una característiques que, segons el president, “configuraven un gran personatge”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El mico de l'anís, Badalona, 03/03/2014 - 00:33

És clar! Els banquers han fet molt de bé al nostre país. Se-gu-rís-sim!!!

#2 pep, manresa, 02/03/2014 - 19:46

És un loop: Mas posa a Fornesa i Fornesa posava a Pujol... i Pujol posa a Mas... i Andorra, Luxemburg, Suïssa, Liechtenstein, els Estats Units, Mexic, Panamà, l'Argentina, Brasil, les illes Caiman, Guernsey, Mònaco i Gabon.

Ah, i els Set Magnífics fills (de cada un d'ells).

And so on ad infinitum.

#1 gata, Vilablareix, 02/03/2014 - 19:10

El meu intím amic i amant de Málaga sempre m´ha dit que aquest senyor robava molt bé.