Economia · 5 d'Octubre de 2017. 23:00h.

Mas, el visionari

Augurava que "no marxarà" cap banc a les eleccions del 2015

Mas, el visionari

Artur Mas

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, es va mostrar totalment convençut durant la campanya electoral del 27 de setembre que els bancs es quedarien a Catalunya, malgrat el procés sobiranista. “Tanta por i resulta que al final ens acaben dient que els bancs marxaran. No en marxarà cap”, va vaticinar en l’acte central de Junts pel Sí a l’Hospitalet de Llobregat.

Mas va argumentar que les entitats financers i les caixes d’estalvi romandrien a Catalunya perquè “representa el 20% del mercat espanyol”. “La primera economia exportadora, la primera destinació turística de turisme estranger, un dels grans pols d’inversió estrangera, d’aquí surten les exportacions també espanyoles cap a la resta d’Europa”, ressaltava llavors l’expresident.

“Tenim les millors universitats de tot el sud d’Europa, la millor investigació científica de tot el sud d’Europa. Us creieu que marxaran d’aquí? Us creieu que marxaran del Passeig de Gràcia que és lloc de compres més important de tot l’Estat espanyol? Clar que no marxaran d’aquí”, va assegurar Mas durant la campanya de les eleccions al Parlament.

Aquestes paraules contrasten aquest dijous amb l’anunci del Banc Sabadell de traslladar la seva seu social a Alacant davant la possibilitat que el Govern de la Generalitat declari unilateralment la independència. CaixaBank també decidirà aquest divendres si canvia el seu domicili social fora de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#42 FEU POR, Barcelona, 09/10/2017 - 21:31

Si aquest habia de ser el cabdill
que ens portaria a Dinamarca del Sud

Fa una mica de pena
i una mica de por

#41 Sergi , Barcelona, 06/10/2017 - 17:51

Cuanto daño ha hecho este delincuente, cuanta destruccion, cuanto odio y separacion ha generado, un autentico terminator.
Destruyo CiU, destruyo CDC, destruyo el Govern y ahora culminara su gran obra destruyendo Catalunya.

#40 Kropotkin, Vic, 06/10/2017 - 16:20

Yo creo que es el momento para que la CUP autorice el regreso de Mas como fuhrer de esta nueva fase del proceso. Le daria un toque mas chic, un idiota con idiomas es lo que se necesita para vender el fin del cuento chino este... Jua, jua, jua,...

#39 Pep, Sevilla, 06/10/2017 - 14:53

Se cargó la Empresa donde trabajaba, se ha cargó a CIU, y ahora se va a cargar a Cataluña, un verdadero genio si señor.

#38 Eduardo González Palomar, Manlleu, 06/10/2017 - 12:05

Cataluña: un lugar en el que la mitad de la población está ciega y la otra mitad, muda.

#38.1 pepe.----, andorra, 06/10/2017 - 13:47

muda por el miedo a la mitad ciega.....Pq el problema, es q los ciegos son los q mandan.....Como cobres una subvención y te signifiques públicamente, estas listo....