Publicitat
Economia · 17 de Desembre de 2013. 19:59h.

Mas-Colell titlla de "mesura obstruccionista" el recurs del PPC

El conseller d'Economia retreu als 'populars' que "ara ens forcen a una pròrroga" pressupostària

Mas-Colell titlla de "mesura obstruccionista" el recurs del PPC

Mas-Colell, en una foto d'arxiu

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha titllat de "mesura obstruccionista" l'anunci del PPC d'enviar al Consell de Garanties Estatutàries la llei de Pressupostos.

"Crec que prendre aquesta mesura és una mesura obstruccionista que no serveix per redreçar els problemes seriosos que ells diuen que pretenen adreçar", ha assenyalat en declaracions als mitjans a la conselleria d'Economia.

Segons Mas-Colell, aquesta decisió "no ajuda" a complir el límit de dèficit per aquest any 2013, i el recurs suposarà prorrogar els actuals Pressupostos un mes més, amb la qual cosa es podria perdre la recaptació durant els primers dies de gener d'alguns impostos.

"Han criticat mil vegades que tinguéssim una pròrroga l’any passat i ara ens forcen a una pròrroga aquest any", ha indicat. "Espero que després no ens critiquin per no haver aprovat el Pressupost de l’any 2014", ha reblat Mas-Colell.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 Recortador, Barcelona, 17/12/2013 - 22:51

Este hombre, en medio de un infierno de recortes, destina millones a un referendum ilegal. Es decir, tira el dinero de todos en una acticvidad ilícita. Pero no es él, no, quien sabotea los presupuestos: son los otros los malos y los saboteadores. ¿Viviremos alguna vez por fin en una Cataluña seria?

#2.1 Pere, Barcelona, 17/12/2013 - 23:25

Doncs a mi no m'agrada que amb els meus diners reflotin un submari de fireta de l'exercit espanyol, perque es varen oblidar que a més de baixar, també habia de pujar a superficie...

#2.2 Recortador, Gràcia, 18/12/2013 - 15:00

Pere: no se trata de lo que te guste o no. Seguramente ni a ti a mí nos gustó que el Tripartit se gastara miles de millones en el Forum de las Culturas. Los ciudadanos no elegimos en qué se gastan los impuestos. Al menos se nos debe que sean gastados en actividades legales y el referendum no lo es

#1 Teseguite, Teseguite, 17/12/2013 - 20:37

¿Este nobel de vía estrecha dice que el recurso del PP no ayuda a cumplir el déficirt de 2013?. Se necesita ser cínico. Para este individuo el déficit es un tema patriótico. Ellos no se ajustan al presupuesto para jod.. a madrit. Dinero para el separatismo todo. Para servicios al ciudadano nada.

#1.1 Montse, Barcelona, 17/12/2013 - 21:38

No s'hi amoïni que per pagar intoxicadors com vostè a Espanya sempre hi haurà pressupost.
Encara que els espanyols mengin sorra a la gent com vostè no li mancarà el jabugo.