Publicitat
Economia · 5 de Gener de 2011. 14:16h.

Mas-Colell descarta un ERO de funcionaris

"No estan en perill els llocs de treball dels funcionaris"

Mas-Colell descarta un ERO de funcionaris

“Hem estat vivint per sobre dels nostres mitjans”

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, en declaracions a El Dia a la COM, ha assegurat que els llocs de treball dels funcionaris de la Generalitat “no estan en perill”, com tampoc ho estan els llocs de feina “més estables”.

Tot i això, no s’ha pronunciat sobre què passarà amb altres tipus de contractes, com els eventuals. Afirma que “la Generalitat haurà de gastar menys” i que procuraran que les retallades “causin el mínim de mal”.
 
Mas-Colell ha explicat que “caldrà actuar sobre tots els elements de despesa, siguin sanitaris o no” i que els ordenaran en funció de si és més o menys indispensable per als ciutadans. En referència a la despesa sanitària no planificada en l’àmbit de la Salut, el conseller ha assegurat que “no podem tenir una altra sorpresa de 850 milions”.

Segons Mas-Colell, no es pot mantenir el creixement d’aquesta despesa perquè “arribarà un moment que no podrem absorbir-la”. El conseller ha assegurat que a Catalunya, fiscalment parlant, “hem estat vivint per sobre dels nostres mitjans” i que aquesta situació “no es pot aguantar indefinidament”.
 
Per això, ha deixat clar que “hem de començar a assumir el nivell de les nostres possibilitats” i que els pressupostos del 2011 “hauran de ser més limitats”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Martín Martínez Mart, Barcelona, 07/01/2011 - 12:13

Els llocs de treballs dels funcionaris de la Generalitat ?no estan en perill?...
D'acord!. Ho ha dit el conseller. Serà veritat!

#4 Manel, Sabadell, 07/01/2011 - 10:16

Tindria "guasa" que fessin ERO's de funcionaris i per altra banda que es pensi en continuar convocant oposicions i ficant gent com a personal eventual. No acabo d'entendre res.

#3 AG., masnou, 06/01/2011 - 14:30

I d'interins, Moi. A banda, em fa molta gràcia quan la gent (els ignorants) critiquen els funcionaris pq no podem perdre el lloc. Senyors, si es prenen la molèstia d'informar-se, sabran que les oposicions són lliures i obertes per a tothom!!!! menys criticar i més estudiar per a les properes.

#2 Carles, Sant Just, 05/01/2011 - 17:07

ERO, es clar que si. És una vergonya, com els Caps,del Dept de Treball, miren cap altra costat,amb tanta poma podrida quel adscrita als SS TT de Treball, i el tracte que alguns funcionaris donen. Especialment Inspectors de Treball, i Lletrats del CEMAC. Algun ex-alt carrec d'Uníó, com GOMEZ CID

#1 Moi, a, 05/01/2011 - 15:38

En tot cas l'ERO seria de laborals, no pas de funcionaris que no es poden acomiadar i encara menys per part de l'administració autonòmica que no pot legislar al respecte. Potser que deixeu de dir tonteries.