Publicitat
Economia · 25 d'Octubre de 2011. 22:19h.

Marató d'aplicacions mòbils per a les finances

Barcelona Digital Centre Tecnològic i 'la Caixa' organitzen la FinAppsParty

Marató d'aplicacions mòbils per a les finances

Una imatge de la promoció de la FinAppsParty

La Caixa ha convocat, amb la col·laboració de Barcelona Digital Centre Tecnològic, la FinAppsParty, la primera marató per a desenvolupadors d'aplicacions mòbils del sector financer. Segons un comunicat de la Caixa, la marató se celebrarà entre els dies 11 i 12 de novembre, durant 24 hores, a l'edifici Media-TIC de Barcelona.

Aquest esdeveniment per a desenvolupadors, durant el qual es premiarà a les cinc millors aplicacions amb 2.000 euros per a cadascuna, busca generar noves aplicacions mòbils d'àmbit financer per proporcionar nous serveis als clients.

Tots els participants a la FinAppsParty presentaran els resultats de la seva aplicació davant d'un jurat compost pels ponents del congrés d'aplicacions mòbils BDigital Apps i, a més, els guanyadors tindran l'oportunitat de mostrar la seva aplicació durant l'esdeveniment.

La nova edició del BDigital Apps, que se celebrarà entre els dies 15 i 16 d'novembre al CosmoCaixa de Barcelona amplia els continguts i preveu superar l'èxit de la primera edició amb una assistència de més de 700 persones.

El BDigital Apps és un punt de trobada entre desenvolupadors, empreses creadores i usuàries de les denominades apps, i dins del congrés s'organitzaran diferents activitats com conferències, tallers formatius i la sessió Apps temàtiques, on es presenten les aplicacions més innovadores i creatives.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat