Publicitat
Economia · 30 de Juliol de 2009. 17:19h.

Mar Serna, a la picota

EUiA critica Treball per aprovar l'ERO de Nissan

Mar Serna, a la picota

La consellera de Treball, Mar Serna, en a l'esquerra, en una compareixença al Parlament


EUiA ha emplaça la direcció de la multinacional Nissan a reprendre el procés de negociació que va permetre acordar un pla industrial, amb l'adjudicació de dos nous vehicles i l'adaptació del volum d'ocupació. La formació entén que "l’aprovació de l’expedient no és el camí, després que els treballadors han assumit sacrificis els últims mesos, per tal de reduir l’impacte de les decisions adoptades inicial i unilateralment per la multinacional, i considera que tanca la porta a la possibilitat d’arribar a solucions vàlides per a totes les parts implicades al conflicte".


Així mateix, EUiA demana a la Generalitat, com actor a tot el procés que ha desembocat a l’aprovació de l’ERO, que "actuï com a part activa que garanteixi l’eficàcia dels compromisos adoptats a l’esmentat procés de negociació, que va arrencar al desembre de 2008". Esquerra Unida i Alternativa rebutja "l’aprovació de l’ERO i manifesta la seva preocupació pel futur industrial del nostre país, seriosament amenaçat per plantejaments empresarials com els de Nissan, que retallen els drets socials dels treballadors i treballadores i que ens allunyen cada vegada més d’un necessari nou model productiu".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Lluís, banyoles, 31/07/2009 - 12:51

Amb diferència és la Consellera més inepte de la democràcia.

#4 cute, mou, 31/07/2009 - 07:36

no passa res,si perd la feina es podra presentar de model a la passarela cibeles.ho te tot per triomfar

#3 NOSEKEDIR, palma, 30/07/2009 - 18:37

EL PAIO QUE TE EL COSTAT ,TAMBE SAP DE APROVAR EROS.TOTS SON IGUALS A LA FI SEMPRE ESTAN A FAVOR DEL PODER,SON ELLS QUE ELS PAGEN I MOLT BE PER CERT.
SI ELS VOTEU ,AIXI US U FAN PAGAR.
SALUT

#2 Santboià, Sant Boi Llobregat, 30/07/2009 - 18:31

Però si a Treball queden unicament funcionaris i sindicalistes funcionaritzats d'esquerres. Aquests són els vostres comunistes sostenibles. Que hi voleu. Algu ha de produir, sino ens anem a fer punyetes tots plegats.

#1 Alexia, Manlleu, 30/07/2009 - 18:01

Els del tripartit son tres naufrags aferrats a la mateixa estella, que es treurien els ulls si tinguessin una ma lliure.