Publicitat
Economia · 25 de Maig de 2020. 14:51h.

Manifest contra Ada Colau

"La política de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona és un obstacle per a la recuperació econòmica"

Manifest contra Ada Colau

Foment del Treball ha presentat el manifest "Per una ciutat de consens i de futur" on critica la gestió de la pandèmia que ha fet l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i mostra "el seu rebuig total al programa per manca de realisme, parcialitat i, fins i tot, sectarisme davant les propostes de mobilitat necessàries per afrontar la COVID-19 i avançar cap a la nova normalitat". "El que cal és més seny, pragmatisme i sentit comú, i menys oportunisme", adverteix.

La patronal ha acusat l'Ajuntament d'"amagar-se davant de projectes que no tenen sentit, no són realistes i són un obstacle per a la nostre recuperació". "No volem una ciutat irreal. Volem solucions i no problemes. Ara toca treballar per Barcelona. Cal lluitar per ser un referent en el món, no per ser un model fracassat, que és el que imposa l’Ajuntament de Barcelona", sentencia.

També critica "la política i normativa de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona" perquè considera que "constitueix un obstacle per a la recuperació econòmica, i imposa càrregues addicionals als treballadors per compte aliena i autònoms dificultant l’accés al seu lloc de treball, en un moment on han augmentat el número de treballadors afectats per expedients de regulació temporal d’ocupació".

Foment destaca que "molts autònoms no podran tornar a obrir les seves empreses i l’atur ha augmentat de forma exponencial per l’aturada obligada de l’economia que ha paralitzat sectors cabdals a la ciutat i a la seva àrea metropolitana". "L’Ajuntament està obligat a donar solucions i no a donar problemes com sembla que es capfica el govern d’Ada Colau", lamenta el texto.

Entre els adherits hi ha el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme, Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya (CONFECAT), Gremi d’Hotels de Barcelona, Barcelona Oberta, Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils (FECATRA), Gremi de Tallers de Barcelona, Gremi del Motor, FECAVEM-Patronal Catalana d’Automoció, Unió Patronal Metal.lúrgica (UPM), COMERTIA, Consell d’Empreses Distribuidores d’Alimentació de Catalunya (CEDAC), Asociación de Cadenas Españolas de Supermercados (ACES) i Asociación Nacional Grandes Empresas de Distribución (ANGED).

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Juan Jose García, Cunit, 06/06/2020 - 09:24

Rius..!Vd provoca!

#9 L'Eixample, Barcelona, 26/05/2020 - 12:15

El merder que ha organitzat a l'Eixample durant el confinament, escanyant carrers de quatre carrils en un de sol per la circul.lació de cotxes i motos, és de órdago, ara pla monòxid de carboni a dojo pel medi ambient i sorolls, un d'ells, sortida Ronda.Guinardó

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 25/05/2020 - 17:57

Es normal, ella aqui quiere crear el paraiso terrenal del pensionista, parado, subsidiado, nini, parasito, etc, los que trabajamos a pagar, a callar y a obedecer.

#5 Barcelona forever, Barcelona, 25/05/2020 - 17:55

Totalment d'acord, un cúmul de despropòsits, sense projecte ni consens, a cop de pedal i kontra tot el que no representa la ideologia populista, o sigui tot un model d'alcaldessa per una ciutat com Barcelona, per cert tant pel medi ambient i Barcelona bruta i marrana com mai

#4 Sergi, Bcn, 25/05/2020 - 16:26

Que envidia la gestión del alcalde de Madrid, alguien ha visto a la alcaldesa salir de su zulo
- porque no desinfectan las calles de Barcelona??
- las calles cada vez están cada vez más sucias!!
- Mesa de reconstrucción??

#4.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 25/05/2020 - 18:02

se escondió 15 días antes que los trabajadores, porque ELLA estaba en riego, al parecer los demás cogíamos el metro e íbamos a trabajar por deporte