Publicitat
Economia · 11 de Juny de 2018. 19:22h.

Manca de renovació a PIMEC

Josep González porta quasi trenta anys al capdavant de la patronal propera a Convergència

Manca de renovació a PIMEC

Artur Mas amb Josep González

Josep González, president de PIMEC des de 1997, serà reelegit president el proper 19 de juny en ser la seva l'única candidatura que s'ha presentat a aquestes eleccions. Transcorregut el termini de presentació de candidatures per a les eleccions generals de PIMEC per a la renovació dels òrgans de govern de l'entitat i davant l'absència de candidatures alternatives, la Junta Electoral procedirà a proclamar-lo president. D'aquesta manera, González tornarà a ser nomenat president després de 28 anys al càrrec de la patronal catalana. 

La candidatura de González està composta per 85 empresaris i representants de patronals, dels quals un 15% són noves incorporacions respecte a la candidatura de 2014, en particular en l'àmbit sectorial. Destaca la presència de més dones en aquesta nova llista que passen a representar el 21% del total, fet que suposa un augment del 100% respecte a la candidatura de 2014.

Josep González encara aquesta nova legislatura amb la voluntat de liderar un canvi en el model de governança de l'entitat, emmarcat en el pla estratègic 2016-2020. La nova estratègia se centrarà en tres eixos principals: transformació digital a les pimes, potenciar la formació professional i vetllar pel bon desenvolupament del Pacte Nacional per la Indústria.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 lepero, Barcelona/Tabarnia, 11/06/2018 - 23:13

Este dice lo mismo que Rafael Ribó, que se jubilen ellos.