Publicitat
Economia · 14 de Març de 2016. 22:47h.

L’oposició es mobilitza per primer cop contra Colau

Trias, Mejías, Bosch, Collboni i Fernández pacten un manifest conjunt sobre el Tramvia

L’oposició es mobilitza per primer cop contra Colau

Ada Colau

Els partits de l’oposició a l’Ajuntament de Barcelona, a excepció de la CUP, presentaran aquest dimarts “un manifest conjunt sobre la connexió del Tramvia a la ciutat de Barcelona”. Es tracta del primer cop que la majoria de grups municipals s’uneixen per presentar una iniciativa conjunta.

La presentació comptarà amb la presència del president del grup municipal de CiU, Xavier Trias; la presidenta del grup de C’s, Carina Mejías; el president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred  Bosch; el president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, i  el president del grup municipal del PP, Alberto Fernández Díaz.

El govern municipal d’Ada Colau va anunciar al gener que les obres per connectar el Trambaix i el Trambesos començarien l’any vinent i que tindria un cost de 100 milions d’euros. L’anunci es va produir sense conèixer els informes tècnics que estan estudiant la possible connexió dels dos tramvies. La formació d’Ada Colau sempre s’ha mostrat partidària d’unir-los per la Diagonal. Es tracta d’un projecte que l’anterior alcalde, Xavier Trias, es va negar en rotund.

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, va donar suport a Colau per unir els dos tramvies per la Diagonal de Barcelona. El seu successor, Carles Puigdemont, també s’ha mostrat partidari de la connexió tot i que no ha volgut pronunciar-se si la unió s’ha de fer per aquest carrer o per un altre punt de la ciutat de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Fartdetot, Can Fanga, 15/03/2016 - 10:48

"A tot (tota) poc (porca) li arriba el seu Sant Martí (Santa Martina)..."

#5 Alfons Maristany, BCN, 15/03/2016 - 08:51

Pensaba que eran democratas
No se voto en Referendum organizado por el buen alcalde Hereu?
No gano el NO por un 90%?
Es eso respeto al pueblo?

#4 arm, figueres, 15/03/2016 - 08:39

un cost de 100 milions?, estic segur que al final entre comissions, imprevistos, etc al final costara 500 milions

#3 Maria Garcia Lopez, Más de lo mismo - chanchullos, 15/03/2016 - 08:25

Bueno, bueno...mejor q sea así, pero no nos hagamos ilusiones, hasta ahora con " sólo" 11 concejales, han hecho lo q les ha salido del " moño"
Por una parte como" ensayo" de lo q nos " tocaría" no ha estado mal!
La vedette Colau y su colaborador más preciado el Pisarello más secuaces son unos pie

#2 N. Forcada Bergua, Montgat, 15/03/2016 - 07:53

Oeoeoeoe oe oe oeoeoe oe oe ¡SÍ que es pot......! finalitzeu la frase com vulgueu. Per cert, 100 millonakos d'eurins, és més que un poc de pasta n'hi ha prou. Es pot fer una mica de política social, ains no que és una Political Star i vol reconeixement posititu de per vida, l'Ada i els seus.