Publicitat
Economia · 1 d'Octubre de 2010. 18:33h.

L'ocàs d'Arcadi Calzada

Dimiteix de la Fundació Príncep de Girona per les irregularitats a Caixa Girona

L'ocàs d'Arcadi Calzada

Arcadi Calzada, amb els Prínceps d'Astúries

El fins ara director de la Fundació Príncep de Girona, Arcadi Calzada, ha presentat la seva dimissió, que ha justificat per circumstàncies personals sobrevingudes i que responen a la seva implicació en un procés judicial per presumptes irregularitats al capdavant de Caixa Girona quan n'ocupava la presidència. A través d'un comunicat, la Fundació ha confirmat que s'ha acceptat la renúncia de Calzada, que vol tenir "més llibertat en la gestió i defensa dels seus interessos, així com salvaguardar els de la Fundació Príncep de Girona".

"Aquest canvi en la direcció de la Fundació no haurà de suposar cap contratemps per a la seva bona marxa, ja que té en l'actualitat un equip professional i solvent per seguir impulsant els projectes que estan en curs", afegeix la nota. La Fundació agraeix a Arcadi Calzada la seva "gran contribució i l'excel·lent labor tant en la posada en marxa del projecte com durant tot el període que ha estat al capdavant d'aquesta".

El procés en el qual està immers Calzada respon a l'obertura el setembre passat per part del jutjat número 2 de Girona de la causa per possibles irregularitats quan ocupava la presidència de Caixa Girona.

Els fets, arxivats el 28 de març del 2006, s'han reobert davant l'aparició de nous indicis d'acord amb una inspecció rutinària de la Generalitat que revelava comptes corrents d'alts càrrecs de Caixa Girona, així com activitats com a proveïdor del seu president, circumstància que prohibeix la llei de caixes.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Picasoques, Montgat, 04/10/2010 - 12:48

Altra convergent 'intocable' que cau en desgràcia. Ara, a per la cúpula convergent del Club Natació Barcelona, denunciats a Hisenda pels fraus en la seva Fundació.

#5 joan, fabert, 02/10/2010 - 14:08

Ocàs? com un cabàs. Quina merda tot plegat, tot-hom ho sabia (fa anys) i no li passarà res. Mentres tant, els treballadors de Caixa Girona els han putejat de valent.

#4 Kropotkin, Vic, 01/10/2010 - 20:41

Y estos son los que van a dirigir Cataluña en los proximos años... Jua, jua, jua,.. Lo que no haya chorizado el Tripartito lo limpiarán estos en dos meses. Jua, jua, jua,... ¡Todo por la patria catalana! Jua, jua, jua,... A la Edad de Piedra de nuevo. Jua, jua, jua,...

#3 Manué, Gerona, 01/10/2010 - 19:05

Siempre es lo mismo. En cuanto rascas un poco queda al descubierto la mugre de todos estos burguesotes tan patriotas que se lo llevan crudo en nombre de la patria. Es que no falla, tú.

#2 Ramon, Barcelona, 01/10/2010 - 18:57

Qualificar Pere Martí de convergent és com qualificar Hannibal Lecter de vegetarià. I fins ací puc llegir.