Publicitat
Economia · 11 de Maig de 2010. 23:04h.

L'ICO s'obre als autònoms

Maravillas Rojo els insta a demanar préstecs a l'Institut de Crèdit Oficial

L'ICO s'obre als autònoms

Maravillas Rojo, secretaria general d'ocupació, a la Cecot (foto: ACN / Norma Vidal)

La secretaria general d'ocupació, Maravillas Rojo, ha encoratjat els treballadors autònoms que presentin sol·licituds per optar a les ajudes de l'Instituto de Crédito Oficial (ICO) per poder accedir al crèdit. Rojo ho ha dit en una conferència a la patronal Cecot de Terrassa, en què ha remarcat que només un de cada quatre petits empresaris opten a les línies de crèdit ICO. La secretaria general d'ocupació ha aprofitat l'ocasió per exposar les mesures que està duent a terme el Govern de l'Estat per ajudar els emprenedors i ha indicat que "Espanya està més avançat que d'altres països en matèria de treball autònom".

Maravillas Rojo ha lamentat que només un de cada quatre petits empresaris decideixen optar les ajudes de l'ICO: "El cert és que des del Govern central hem posar en marxa diverses línies d'accés per millorar la liquiditat empresarial", ha indicat la secretaria general d'ocupació, que ha recordat que el proper mes de juliol "es posaran en marxa nous ajuts que poden arribar als 200.000 euros".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 María, Asturias, 12/05/2010 - 18:35

En la página web de ICO están todas las líneas subvencionables y las entidades financieras colaboradoras para cada una de ellas. Copio y pego el enlace
http://www.ico.es/web/contenidos/1572/index?abre=7515

#1 LEOPOLDO JIMENEZ, madrid, 12/05/2010 - 11:55

en que pagina web me informo de las caracteriscas y condiciones para acceder a un préstamo de liquidez para mi empresa