Publicitat
Economia · 28 de Febrer de 2014. 14:13h.

L'expansió del Viena

L'empresa catalana obre el seu 44è local a Sant Boi de Llobregat

L'expansió del Viena

Imatge de la inauguració

Establiments Viena ha inaugurat aquesta setmana el seu primer establiment a Sant Boi de Llobregat, ubicat a l’avinguda de la Marina, 2 cantonada amb la carretera del Prat, 10. La inauguració, que representa el 44è local de l’empresa, ha anat a càrrec del conseller delegat de l'empresa, Marc Siscart Busquets; i l'alcalde, Jaume Bosch Pugès, entre d'altres.
                                                                                                           
“Venim a Sant Boi -ha afirmat el carrec directiu- per esdevenir punt de trobada, formar part i ser testimonis de sopars d’amics, de les reunions de feina, del cafè de bon matí, dels aniversaris dels més menuts; i amb l’aspiració humil però ferma d’esdevenir part de les vostres vides i de la vostra identitat”.
 
El nou Viena és un xalet que es divideix en planta baixa i altell. Té una superfície de 647 metres quadrats i una capacitat total de servei per a 290 comensals asseguts, 226 a l’interior del local i 64 a la terrassa. L’establiment disposa de servei d’AutoViena, wi-fi gratuït i ofereix servei en un ampli horari, de les 08.00h a les 24.00h tots els dies, i fins a la 01.00h els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

Les obres del local, que es van iniciar a meitats del passat mes de setembre, han suposat per a l’empresa una inversió total d’un milió nou-cents mil euros i ha generat un total de 28 llocs de treball, dels quals 8 és personal d’altres establiments que han estat promocionats amb aquesta obertura i 20 que han estat coberts amb noves incorporacions.
 
La carta, idèntica a la de la resta de restaurants de la cadena, està inspirada en les receptes tradicionals del menjar popular europeu. Així, podem trobar una selecció de més de 50 entrepans, amanides, croissanteria, pastisseria amb productes com l’Alpino, el Vals, el Cevapcice, el Frankfurt o la Salsitxa del País i receptes úniques com la Coca de Pollastre, la Coca La Borda amb botifarra esparracada o l’Hamburguesa de gla, de 100% boví i pa artesà. Sense oblidar la flauta de pernil ibèric de gla, la qual el reconegut crític gastronòmic Mark Bittman va qualificar com “probablement el millor entrepà del món” en un article que va aparèixer l’octubre de 2006 al The New York Times.  

L'empresa considera que, en l'expansió dels darrers anys "la qualitat ha estat clau des dels inicis; a dia d’avui Viena duu a terme l’elaboració pròpia de productes carnis i embotits i també del pa a la seu central de Can Roqueta". "A més -han afegit-, cada establiment disposa d’una cuina pròpia on s’elaboren diàriament les receptes per tal que estiguin sempre acabades de fer. El pa és un dels elements més diferenciadors dels entrepans del Viena; així les flautes i flautins, es fermenten i es couen al llarg de tot el dia, amb processos tradicionals i artesanals.
 
En el transcurs d’aquests anys, Establiments Viena, SA ha anat creixent i ampliant la seva xarxa de locals i és líder de mercat en els emplaçaments on es localitza. Amb aquest nou local a Sant Boi de Llobregat, l’empresa assoleix un total de 44 establiments, 42 locals d’entrepans i 2 pizzeries restaurant, repartits entre Catalunya, Andorra i l'Aragó. Establiments Viena, SA és una empresa de referència fundada el 1969 a Sabadell amb capital 100% català.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 sotar79, Gotha (Deutschland), 01/03/2014 - 21:35

En resposta al comentari del Sr.Tardà respecte als empresaris alemanys, els del Viena també s´han enriquit explotant per misers sous a immigrants llatinoamericans i charnegos en aquets darrers anys

#4 Vilanova, Vilafranca, 01/03/2014 - 11:42

No acabo d'entendre l'article. Per què posen una nota de premsa del Viena com si fos una notícia?

#3 Robcano, Sant Boi, 01/03/2014 - 11:28

Javi's la verdad es que no entiendo ti actitud. Si no te gusta no vayas pero no mezcles politica con esto. Los catalanes nobte hemos hecho nada

#2 Joaquim, Alp, 28/02/2014 - 17:04

I cada cop els entrepans mes cars i mes petits. Entrepans a preu de menu sencer

#1 JaviS, Barcelona, 28/02/2014 - 15:05

No sabía que era catalán este establecimiento. Otro a la lista de No pisar....

#1.2 dani, Cardedeu, 28/02/2014 - 17:23

JaviS para no tener dudas y volver a equivocarte dando negocio a algún otro catalán. ¿Porque no te vas a tu querida españa?

#1.3 jAVIS, Manresa, 28/02/2014 - 21:11

JavíS, ja ho dius tu, "no sabia ". Hi han tantes coses que no saps, Això te un nom IGNORANT.

#1.4 Jordi, Teià, 01/03/2014 - 01:48

Ostres, JaviS, tant de bo el teu exemple sigui àmpliament seguit entre els "tuyos". Si a la qualitat dels aliments de l'establiment, hi sumem l'absència de quinquis, serà perfecte! Vosaltres ja teniu el "mardona" i el "borriquín", que allà us hi trobeu com a casa!

#1.5 robcano, sant boi de llobregat, 01/03/2014 - 11:30

Si no te mola no vayas pero si no vas por el hecho ser catalan tienes un serio problema