Publicitat
Economia · 29 d'Octubre de 2010. 16:18h.

L'exemple de Mango

L'empresa ha rebutjat el trasllat a altres llocs on els oferien terrenys de franc perquè "sentim els colors"

L'exemple de Mango

Isak Andic, en una foto d'arxiu

El president i fundador de Mango, Isak Andic, ha dit que valora els origens catalans de l'empresa i ha recordat que sovint fa servir el nom de Barcelona com a reclam i element de prestigi. "Malgrat tot, nosaltres sentim els colors i seguim sense demanar res a l'administració", ha indicat Andic just abans de recordar que Mango ha trigat gairebé deu anys en obtenir els permisos per aixecar un centre de distribució en uns terrenys a Lliçà d'Amunt.

"Això ha fet que ens costés molts diners i que haguéssim d'obrir uns altres set centres a Catalunya. Després del que hem patit, segur que no marxem", ha assegurat Andic en un esmorzar-col·loqui organitzat per la consultora PricewaterhouseCoopers i el diari La Vanguardia.

El president de la companyia textil ha afegit que "per bé o per malament" Mango s'ha quedat a Catalunya tot i l'oferiment d'altres territoris, com l'Aragó o el sud de França, on les administracions els han oferit terrenys de franc.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Jaume Peirós, Barcelona, 03/11/2010 - 12:13

Cap multinacional sent els colors. www.ekonomicus.com

#18 vicent, llíria, 01/11/2010 - 19:06

Mire senyor, jo no me crec la seva excusa. A Lliç``a de vall hi ha un altra empresa amb la cual he treballat que es diu Salerm i el seu director ho diu ben clar: No va a la Xina per no perdre qualitat, ja que no tenen ma d'obra qualificada per fabricar cosmetics per europa. Res de sentir els colors

#17 josepxicot, barcelona, 31/10/2010 - 01:22

Ho ha dit molt clar,fa servir Barcelona com
a reclam,aquí tè tot amortizat,a fora ho tin
dria magra,fora del terrenys,les empreses
han d´invertir de nou.Antic ès un empresa
ri molt lles,de sentir el colors res de res
l´únic color que sent ès el color dels euros
que guanya,aquí.Res mès.

#16 Millet, Can Brians, 30/10/2010 - 21:00

Me encanta ponerme camisetas con el nombre de esta marca.

#15 Pilar, ZaragoZa, 30/10/2010 - 20:42

Pere (BCN), cuando seáis independientes muchas empresas se van a ir a Aragón y a la Comunidad Valenciana, entre ellas todas las que tengan capital mayoritatio español, porque sino no les vamos a comprar ni un producto. Por favor, independizaros ya!!!