Publicitat
Economia · 14 de Desembre de 2008. 23:10h.

L'estafa de Madoff li costa 2.330 milions al Santander

No hi ha petits inversors entre els afectats

L'estafa de Madoff li costa 2.330 milions al Santander

Emilio Botín, president del Banc Santander

El Grup Santander, a través del fons Optimal Strategic, gestiona fons de clients per un import de 2.330 milions d'euros que estan lligats a productes de la firma nord-americana Bernard L. Madoff Investment Securities, segons ha informat l'entitat en un comunicat. Hi ha uns mil clients del banc a Espanya amb productes lligats a la gestora de Bernard Madoff, presumpta responsable d'un frau d'al voltant de 37.400 milions d'euros (50.000 milions de dòlars).

De l'import total gestionat pel Santander, 2.010 milions d'euros corresponen a inversors institucionals i a clients de banca privada internacional, mentre que els restants 320 milions formen part de les carteres d'inversió de clients de banca privada del grup a Espanya. A més, el grup Santander té col·locats uns altres 17 milions d'euros propis a través d'un altre fons d'inversió.

L'entitat presidida per Emilio Botín ha assenyalat que tots els seus clients afectats per la presumpta estafa de Madoff són inversors qualificats d'alta renda. Davant de la presumpta estafa, el grup ha anunciat que exercitarà les accions legals que procedeixin en defensa dels interessos dels accionistes del seu fons Optimal Strategic, les inversions del qual eren executades per Madoff Securities.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 L'ignorant, Vilassar de Mar (Barcelona), 15/12/2008 - 12:00

Posiblemente, el hijo de D. Emilio y el esposo de Dña. Ana Patricia querían resarcir al Banco de la sopa boba que este pagó a Amusátegui y Colcorstegui, por ello invirtieron en Manoff, para ganar un pastón. Me desternillo de la risa. ¿Duele D. Emilio?

#5 El catalán analfabeto, Vilassar de Mar ( Barcelona), 15/12/2008 - 11:49

Es ilimitado el poder de la banca para sorprendernos Que no comercialicen las ayudas que reciben a traves de créditos e hipotecas era de esperar, pero que los Botín se dejen timar con una patraña, tan vieja, es divertido y preocupante. ¿Duele D. Emilio?

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 15/12/2008 - 11:35

Agustí(Barna) Si hiciera como yo que de la noticia no me importa la lengua sino el contenido, se ahorraría mucho berrinche.
Gracias por leer estas líneas que espero no solivianten o que al menos, si no tiene remedio, lo hagan solo por los conceptos

#3 pepito, barcelona, 14/12/2008 - 23:50

seria divertido seber a que protohombres de catalunya ha enganchado este timador .JAJAJAJAJAJAJAJA..Ciudado con los fondos en Lieschenttein...........!!!!!!!!

#2 agusti, barcelona, 14/12/2008 - 23:21

Ei! que cada vegada ens ho feu més en castellà! que ja passeu de traduir les notícies que només sabeu fer en castellà?