Publicitat
Economia · 28 de Setembre de 2011. 18:16h.

Les retallades arriben al Col·legi de Periodistes

L'entitat decideix tancar el consultori mèdic, però suspèn la decisió davant les protestes

Les retallades arriben al Col·legi de Periodistes

Josep Maria Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya

La junta directiva del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha decidit tancar el consultori mèdic que té per als seus associats, per reduir costos, segons han informat fonts periodístiques. Sobre aquest afer, e-notícies ha demanat informació a l'entitat, que no l'ha proporcionat. Posteriorment, la decisió s'ha suspès davant les protestes que s'han produït.

Segons les mateixes fonts, el tancament del consultori, amb quatre metges, implicaria l'acomiadament d'una ATS, que coordina el seu funcionament. Els metges no pertanyen a la plantilla de l'entitat, encara que també quedaria suprimida la seva relació amb aquesta. El cost anual del funcionament del consultori és d'uns 70.000 euros. Tots aquests extrems no han pogut ser confirmats oficialment pel Col·legi.

Tanmateix, arran de les protestes d'alguns associats, la junta directiva de l'entitat ha decidit suspendre de moment l'execució d'aquesta decisió, i convocar una assemblea d'associats per analitzar la situació.

D'altra banda, el Col·legi ha suprimit l'assegurança d'assistència mèdica per a viatges que tenia contractada amb una mútua sanitària. També ha arribat a un acord perquè els col·legiats puguin contractar una pòlissa d'assistència mèdica general amb una prima especial.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 joan, canet, 29/09/2011 - 16:22

Algú sap si aquesta banda rep subvencions de l'erari públic? Pura curiositat....

#3.1 Martí , barcelona , 29/09/2011 - 19:15

El consultori i tot el col.legi de periodistes es paga 100% en diner públic . les quotes dels abonats no serveixen ni pels carajillos del gerent.

#2 joan, manrea, 29/09/2011 - 12:13

El Casal,12,05h.--Home si ha de ser perfalta de calarons ...,alguna cosa estan obligats a fer....Are ,nosaltres no conexem la seba situació,pro si lo que volen es aprofitar las retallades que venen de la Generalitat,es aprofitar el moment.Esperem que no tinguin subvencions oficials,Sería la ostia

#1 pepe, andorra, 28/09/2011 - 20:28

para lo q hacen estos correveidles, mejor q se disuelvan. Total lo q se decide sale de otros despachos.