Publicitat
Economia · 13 de Desembre de 2018. 09:15h.

Les protestes amenacen les vendes del Nadal

Els botiguers demanen "normalitat social i institucional"

Les protestes amenacen les vendes del Nadal

Onze entitats de comerciants han signat un comunicat per demanar "normalitat social i institucional" de cara al divendres 21 de desembre, davant les "possibles accions o situacions que es poden motivar institucionalment i socialment" coincidint amb la celebració del Consell de Ministres a Barcelona.

Els botiguers insten a "garantir el desenvolupament econòmic i una activitat positiva en plena campanya de Nadal" i a "incentivar la il·lusió en la campanya de Nadal del comerç català, fomentar a la societat viure el Comerç i reafirmar la confiança en aquest sector, clau de l’economia catalana".

El comunicat està signat per l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, l'Associació Nacional de Centrals de Compra i Serveis (Anceco), Anged, Barcelona Oberta, Cecot Comerç, el Consell d'Empreses Distribuïdores d'Alimentació de Catalunya, Comertia, Comerç Ciutadà, el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme, la Fundació Barcelona comerç i Retailcat. 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ferran, Barcelona , 15/12/2018 - 22:12

Estuve en Madrid el mes pasado y daba gusto ir de compras. En Barcelona a veces da miedo ir a comprar al centro y al final no se va y a comprar por a.mazon.

#10 @Stopseparatismo, Tabarnia , 13/12/2018 - 15:17

A ver comerciantes, las próximas municipales a votar a Cag-Ada al-Colaui o al amargado Maragall... vais a terminar vendiendo el local...

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 13/12/2018 - 13:01

"Els botiguers demanen, normalitat social i institucional"

Con lo bien que vivíamos con los del 3%, que tiempos, cuando Convergencia era el partido dels botiguers... ¿A quién se le fue la olla hasta llegar a este merder... y espérate, el kilombo todavía no ha terminado, que en la sala de mando del procés andan con embudos en la cabeza.

#8 Pepón, Bcn, 13/12/2018 - 11:25

Cuántos de estos botiguistas votaron a Mas o Junqueras? La gente ha sido muy inconsciente con su voto. Igual que los ingleses con su absurdo y contraproducente brexit

#7 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2018 - 10:49

Veo a la Cecot entre los firmantes, menudo cinismo.