Publicitat
Economia · 9 de Juny de 2015. 10:44h.

Les exportacions catalanes d'alta tecnologia augmenten un 9,7%

Gràcies a l'augment de les exportacions de productes farmacèutis i electrònics

Les exportacions catalanes de productes industrials han augmentat en tots els nivells tecnològics encapçalats per l’alt nivell tecnològic, que ha crescut un 9,7% interanual al primer trimestre del 2015. Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), l’increment de les vendes d’alta tecnologia, que han assolit un valor d’1.486,8 milions d’euros, es deu tant a l’augment de les exportacions dels productes farmacèutics (5,0%) com el dels productes informàtics, electrònics i òptics (29,3%).

Per àrees geogràfiques, cal destacar el comportament positiu de les exportacions amb la UE-28 en tots els nivells tecnològics. Pel que fa a les vendes a la resta del món, han registrat augments els productes d’alta tecnologia (5,8%) i el nivell tecnològic baix (15,1%), mentre que han registrat un descens els nivells mitjà alt (-1,2%) i mitjà baix (-5,6%) .

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 BEJOTA, bcn, 22/06/2015 - 19:41

RECHAZAN IMPLICARSE EN EL PROCESO SOBERANISTA

Los empresarios catalanes dicen no a la independencia de Cataluña
El presidente de la patronal catalana, Joaquim Gay de Montellà, pide diálogo y añade que su función es generar riqueza y empleo

#1 BEJOTA, BCN, 16/06/2015 - 12:55

El catedrático de Economía Aplicada de la UniversidEl catedrático de Economía Aplicada de la Universidad de Barcelona y director general honorario de la Unión Europea, Francesc Granell, ha advertido de que la independencia sería un «desastre»para Cataluña.