Publicitat
Economia · 4 de Maig de 2017. 19:18h.

"Les empreses estrangeres no es creuen la independència"

El periodista Martí Saballs diu que a Catalunya és on s’està registrant més “inversió a nivell mundial”

"Les empreses estrangeres no es creuen la independència"

El periodista Martí Saballs (foto: Societat Civil Catalana)

El director adjunt del diari Expansión, Martí Saballs, ha assegurat que “les empreses estrangeres no es creuen que Catalunya pugui arribar a ser independent”. El periodista ho ha argumentat destacant la “inversió a nivell mundial” que rep Catalunya. Ho ha fet durant una conferència organitzada per Societat Civil Catalana aquest dijous a Barcelona.

Saballs ha afirmat que una de les conseqüències de l'increment de les inversions a Catalunya és que "s'han creat més llocs de treball" i que en els últims tres anys també s'ha produït "un important augment pel que fa a l'expansió internacional de les empreses catalanes". El periodista econòmic ha afegit que "Catalunya està creixent més que la resta d'Espanya”.

"Catalunya té grans infraestructures", ha etzibat durant la conferència. Martí Saballs afirma a més que si no s'han realitzat més inversions no és pel procés independentista, sinó perquè "no ens hem sabut vendre bé".

D'altra banda, el president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà, ha assegurat que l'entitat està d'acord amb l'anàlisi que ha realitzat Martí Saballs i ha destacat que "és molt important comunicar als ciutadans de tota Espanya la veritat, que és radicalment diferent al que defensen els independentistes”.


 

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#9 Ahab, Barcelona, 05/05/2017 - 10:28

"Expansión"...ui, em sona a IBEX35 i molt més al grup Unidad Editorial que edita el molt independentista diari d'informació general "El Mundo".
Fa falta recordar els grans èxits d'aquest diari...?
Seguimos para bingo...
No és fantàstic...?

#8 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 05/05/2017 - 09:52

Tranquils, tots. Les d'Espanya (incloent Catalunya) tampoc s'ho creuen. Si qualsevol organització internacional s'ho creiés (incloent-hi la generalitat) el tema de la agència del medicament ja no estaria sobre la taula.

#7 Escèptic, Bcn, 04/05/2017 - 23:52

Ara fa menys d' un mes que va sortir aquest mateix titular, però posant Amazon. Sort que als incondicionals d' aquest diari se'ns en fot la qualitat periodística..

#7.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 05/05/2017 - 09:50

Es que una mateixa frase es pot dir més d'un cop i per persones diferents. De res.

#6 Pepet, Sabadell, 04/05/2017 - 23:09

Les empreses estrangeres no es creuen la independència i les d'aquí tampoc. No hi ha més sec que el que no vol veure.

#6.1 Ajo y Agua, Bcn, 05/05/2017 - 05:58

No hi ha mé sec que el que mai es mulla

#5 Observador, Girona, 04/05/2017 - 22:53

Doncs imagini's, Sr. Saballs, com seria Catalunya si la Generalitat fos governada per gent sensata i treballadora, i no per il.luminats, radicals i pseudorevolucionaris.