Publicitat
Economia · 18 de Maig de 2010. 22:54h.

Les caixes fusionades ja funcionen

Han començat a comercialitzar productes financers

Les caixes fusionades ja funcionen

D'esquerra a dreta els fins ara presidents de Caixa Terrassa, Caixa Sabadell i Caixa Manlleu, Jaume Ribera, Salvador Soley i Joan Contijoch, respectivament (foto: ACN / Josep Molina)

Els dos grups de caixes catalanes que estan ultimant els seus processos de fusió, han començat ja a comercialitzar els seus primers productes financers. Així, Les caixes Sabadell, Terrassa i Manlleu, sota la marca Unnim, han començat aquest dimarts a comercialitzar productes bancaris amb aquest marca, segons ha explicat Enric Mata, que serà el director general de la nova entitat.

Així mateix, les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa han iniciat aquest dimarts la comercialització conjunta del primer dipòsit d'estalvi, després que les assemblees de les tres entitats aprovessin aquest dilluns la seva fusió. "Aquesta primera oferta conjunta és una mostra de la coordinació de les tres entitats i del grau d'avanç de la seva integració", han assenyalat les tres caixes en un comunicat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi Gil, Terrassa, 12/07/2010 - 11:59

Caixa Terrassa, actualment Unnim incompleix la llei de protecció de dades segons la resolució R/02533/2009 del director de l?Agencia Española de Protección de Datos.
Es pot apreciar la ocultació en el vídeo judicia contra caixa Terrassal del YouTube.