Publicitat
Economia · 14 d'Abril de 2011. 18:39h.

Les caixes destinaran 30 milions a obra social

L'aportació s'ha reduït un 11% respecte al 2010

Les caixes destinaran 30 milions a obra social

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, aquest dijous, amb els directius de les caixes catalanes

Les caixes catalanes dedicaran aquest any un total de 30 milions d'euros a obra social. El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i els representants de les caixes d’estalvis han signat aquest dijous la renovació dels convenis de col·laboració en matèria d’obra social que, des de fa catorze anys, el Govern manté amb la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis.

D’acord amb el text dels convenis, les cinc entitats catalanes destinaran 30 milions d’euros a finançar projectes socials i culturals. Segons un comunicat de la Generalitat, aquests projectes "tenen com a finalitat donar resposta a les noves necessitats de la població i contribuir a millorar la seva qualitat de vida".

Aquest import, que s’ha reduït un 11% per l’evolució negativa dels resultats del 2010, representa un 7% del total de recursos que les entitats dedicaran el 2011 a l’obra social, a càrrec dels excedents de l’exercici del 2010.

Durant l'acte, el president de la Federació, Isidre Fainé, ha qualificat les caixes com a entitats que “sempre s’han definit pel seu compromís ferm amb el benestar de les persones i amb l’avanç de la societat en la qual desenvolupen la seva activitat financera”. Fainé ha dit que és per aquest motiu que “les obres socials són avui més imprescindibles que mai”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat