Publicitat
Economia · 30 de Maig de 2019. 12:16h.

"L’empresariat és més independentista que la societat"

Joan Canadell ho atribueix a que "està més informat"

"L’empresariat és més independentista que la societat"

El futur president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha assegurat que "l’empresariat és més independentista que la societat" perquè "està més informat. "Els CEO ho diuen: com més format estàs, més independentista ets", ha afegit.

Preguntat sobre la relació que tindrà amb la burgesia catalana en una entrevista a Vilaweb, Canadell assegura que Catalunya té "el potencial de ser un dels tres primers països europeus en renda per capita".

"Si tu estàs d’acord amb això, ja trobarem maneres de col·laborar. Ja caminarem. Jo, a més a més, vull la independència, perquè és l’única manera d’aconseguir aquesta fita", ha destacat l'expresident del CCN.

També ha dit que consultaran als empresaris "si serien partidaris de fer sobirania fiscal" i si volen "acompanyar el país en la construcció de la república", però puntualitza que "no podem fer cap pas sense tenir més suport".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Sergi Sergio, Barcelona, 30/05/2019 - 19:45

Este "empresario" (entrecomillado) habria que rastrear esas concesiones para poner gasolineras, quien se las ha dado y a cambio de que, seria interesante tirar del hilo y nos ibamos a reir un rato.

#21 Neferu, Barcelona, 30/05/2019 - 19:05

Jajajajajaja. ¡¡ Que están más informados!! Puede que sí que estén más informados que, es todo lo contrario de estar BIEN INFORMADOS, que a la vista está que no lo estáis.¡¡jesúspordios!!!!!

#20 sid, bcn, 30/05/2019 - 18:18

hay muchos empresarios independentistas, pero de los que exportan o dependen de la exportación cada vez quedan menos.

#19 Decebut, bcn (tbn), 30/05/2019 - 17:34

Els empresaris independentistes són més independentistes que la resta de la societat.
I encara diré més: els dentistes independentistes són més independentistes que la resta de la societat i, en especial, més independentistes que els dentistes no independentistes.

#18 Lobisome, Ffm, 30/05/2019 - 16:43

Viendo el panorama, me pasa como cuando entonces, cuando veía a Gil y Gil en la bañera con las mama chicho (o era chichis?), o a Ruiz Mateos (después de que perdiera el juicio... en el sentido bifronte de la expresión) vestido de superloquefuera... sentía vergüenza de ser español... Ahora la siento de ser catalán. tiene coj... la cosa.